ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Twitter πειραματίζεται με την ιδέα των ομαδικών tweets

το-twitter-πειραματίζεται-με-την-ιδέα-των-ομα-55245

Όπως μεταφέρει το TechCrunch, το Twitter επιβεβαίωσε πως πειραματίζεται με ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο θα επιτρέπει σε δύο λογαριασμούς να κάνουν μαζί ένα κοινό tweet. Πρόκειται για μια λειτουργία που έχουμε δει εδώ και καιρό σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως είναι για παράδειγμα το Instagram.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο ερευνητής Alessandro Paluzzi είχε ανακαλύψει από τον Δεκεμβρίου αποδείξεις πως το χαρακτηριστικό βρισκόταν υπό ανάπτυξη. Ωστόσο, το Twitter φαίνεται πως πρόσθεσε τώρα στον κώδικα της εφαρμογής και ένα επίσημο πλαίσιο διαλόγου που εξηγεί πως ακριβώς θα μπορούν δύο χρήστες να συνυπογράφουν ένα tweet.

Σύμφωνα με τα screenshots που μοιράστηκε, για να κάνετε ομαδικά tweets θα πρέπει ο λογαριασμός του άλλου χρήστη να είναι δημόσιος και φυσικά να σας ακολουθεί. Έπειτα, αφού τον προσθέσετε ως κοινό συντάκτη, θα πρέπει να δεχθεί την πρόκλησή σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Η τελευταία δικλίδα ασφαλείας προφανώς υπάρχει για να αποφευχθεί το spam σε διάσημα accounts.

Μόλις ένα ομαδικό tweet δημοσιευτεί και οι δύο χρήστες θα φαίνονται ως συντάκτες, ενώ ο αλγόριθμος του social media θα το προωθήσει στους followers και των δύο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Twitter δεν έχει δώσει ακόμη κάποιο χρονοδιάγραμμα για την διάθεση του χαρακτηριστικού, το οποίο ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει και ποτέ.

Πηγή: unboxholics.com

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου