ΣΤΙΒΟΣ

Συνεχίζει τη δράση του ο Γ.Σ.Β.

συνεχίζει-τη-δράση-του-ο-γ-σ-β-826541

Μετά την Πάτρα ραντεβού στα Τρίκαλα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου παίδων – κορασίδων

Στα Τρίκαλα βρίσκεται από χθες η αποστολή του Γ.Σ. Βόλου, όπου σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή 25-26 Ιουνίου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Παίδων – Κορασίδων, λίγες ημέρες μετά την παρουσία στην Πάτρα και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών. Η αποστολή αποτελείται από τους:

Βασιλική Αθανασού, η οποία θα συμμετάσχει σε δύο αγωνίσματα του άλματος, τόσο στο τριπλούν όσο και στο ύψος, έχοντας για ακόμη μία φορά αρκετές ελπίδες διάκρισης. Η Βασιλική έχει την δεύτερη επίδοση στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή στο άλμα εις τριπλούν με 11.90μ. και η ανοδική της πορεία στους αγώνες προετοιμασίας που έκανε δίνουν βάσιμες ελπίδες για ένα μετάλλιο.

Γιάννη Γρηγορίου, ο οποίος έχει ως στόχο να αγωνισθεί στον τελικό του άλματος εις τριπλούν, με προϋπόθεση να πετύχει την επίδοσή που ήταν στόχος από την αρχή της χρονιάς, μιας και είναι πρώτη χρονιά στην κατηγορία των Παίδων

Βασιλική Πάνη, η οποία θα συμμετάσχει στο αγώνισμα της δισκοβολίας και αν πετύχει βολή που φαίνεται ότι έχει από τις προπονήσεις θα πετύχει να αγωνισθεί στον τελικό του αγωνίσματος. Είναι και αυτή πρώτη χρονιά στην Κατηγορία των Κορασίδων.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν οι προπονητές Γιάννης Κουτσοφλίνης και Ουρανία Σιδηροπούλου καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Χιώτης.

Τέταρτη η Κοτρούτσου

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών, που διεξήχθη στην Πάτρα, η Μαρία Κοτρούτσου κατέλαβε την 4η θέση στον τελικό του τριπλούν, ενώ έβδομη ήταν η Κατερίνα Βέργου. Στην 7η θέση τερμάτισε και ο Παναγιώτης Πήτας, με τον δεκαθλητή του Γ.Σ. Βόλου να συμμετέχει στον τελικό του ύψους ανδρών.

Οι παραπάνω αθλητές αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες των προπονητών, Γιάννη Κουτσοφλίνη και Ηλία Κορώνα. Τέλος, άτυχος στάθηκε ο έφηβος Γιώργος Φλώκας, που δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του μήκους, που ήταν συναρπαστικός.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου