ΣΤΙΒΟΣ

Ελαμψαν τα κορίτσια του Γ.Σ. Βόλου στο Σχηματάρι

ελαμψαν-τα-κορίτσια-του-γ-σ-βόλου-στο-σ-831289

Με νέες μεγάλες επιτυχίες επέστρεψε η αποστολή του Γ.Σ. Βόλου από το Σχηματάρι, όπου διεξήχθησαν οι αγώνες προς τιμή του παλιού πρωταθλητή Ευάγγελου Δεπάστα.

Συγκεκριμένα στο άλμα τριπλούν Γυναικών και Κορασίδων επικράτησαν αντίστοιχα οι αθλήτριες του Γ.Σ. Βόλου Μαρία Κοτρούτσου με 12.80μ. και Βασιλική Αθανασού με 11.90μ.

Οι αθλήτριες του Γιάννη Κουτσοφλίνη έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση εν όψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων που ακολουθούν. Ακόμη η Αθανασού Βασιλική κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο άλμα εις ύψος με 1.64μ. σταματώντας τον αγώνα της μόλις πέρασε το παραπάνω, ύψος γιατί άρχιζε το αγώνισμα του τριπλούν.

Από τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες ξεχώρισε η Αδριάνα Καυκούλα, η οποία κατέλαβε την 4η θέση στο άλμα εις ύψος Κορασίδων με 1.46μ., πιάνοντας το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάλημα Παγκορασίδων.

Επίσης, η Βασιλική Πάνη ήρθε 4η στη Δισκοβολία Κορασίδων με 29.68μ. H Χαϊδεμένη Μπατσκίνη πέτυχε 4.43μ. στο Μήκος Κορασίδων και η Κωνσταντίνα Ζάκι είχε 12.04 στα 80μ. Παγκορασίδων. Τέλος, ο Στέργιος Παπαδόπουλος ήταν 6ος στη Δισκοβολία Παμπαίδων με 27.01μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου