ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισόπαλος στο Περιστέρι

ισόπαλος-στο-περιστέρι-994583

Ο Βόλος στην αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League πήρε τον δεύτερο βαθμό του μετά το 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο

Χωρίς νίκη έμειναν χθες στην 4η αγωνιστική της Super League 1 ο Βόλος και ο Ατρόμητος στο Περιστέρι και με την ισοπαλία (1-1) η βολιώτικη ομάδα πήρε τον δεύτερο βαθμό, ισοφαρίζοντας με την έναρξη του β’ μέρους με αυτογκόλ του Ασεβέδο, που στην προσπάθεια να απομακρύνει, έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του που πήρε τον πρώτο της βαθμό. Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 36 με τον Αντζιέλσκι.

Με το ισόπαλο 1-1 που έμειναν ο Ατρόμητος κι ο Βόλος στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου, έπεσε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ατρόμητος -με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους οι Τζαβέλλας, Βαλένσια και Κούντε- είχε καλύτερη εικόνα μόνο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Βόλος δικαιούταν κάτι καλύτερο.

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς χθες είχε μόλις μια αλλαγή στην αρχική 11άδα αφού δεν «ξεκίνησαν» τα τελευταία αποκτήματα Μπερτόγλιο, Γκαρσία, έμεινε στον πάγκο ο Κορνετέ και ήταν εκτός αποστολής ο τραυματίας Μπαριέντος και ο Μραζ.

Ενώ γκολκίπερ ήταν ο Σιαμπάνης, στην άμυνα δεξιά κι αριστερά ήταν οι Άλχο, Κίτσος και στόπερ οι Σιέλης και Ασλανίδης.

Στο κέντρο οι Τσοκάνης, Τρουιγιέ και μεσοεπιθετικά Ντέλετιτς, Κόμπα και πρώτη φορά βασικός ο Γερμανός Ενγκίν, με προωθημένο τον Μωραΐτη.

Στο 36’ ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ όταν ο Αντζιέλσκι πρόλαβε τον Σιαμπάνη στην έξοδο κι άνοιξε το σκορ, με το VAR να επιβεβαιώνει την εγκυρότητα του τέρματος, παρά την αρχική υπόδειξη του α’ βοηθού Κωνσταντίνου, ο οποίος σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ (ο σκόρερ καλυπτόταν από τον Άλχο).

Ο Βόλος ισοφάρισε με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 20ό δευτερόλεπτο. Ο Ντέλετιτς κράτησε με επιμονή την μπάλα και την «έσπασε» στον Λούνα στα δεξιά, αυτός έκανε ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι κι ο Ασεβέδο στην προσπάθειά του να απομακρύνει σε κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιντώτα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο σφάλμα του συμπαίκτη του που έφερε το 1-1.

Οι Βολιώτες ανέβασαν «στροφές» μετά το γκολ και στο 53’ βρέθηκαν μία… ανάσα από το 1-2, όταν ο Λούνα μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, με την μπάλα να περνάει από πολλά πόδια και να την βρίσκει ελάχιστα ο Τσοκάνης χωρίς να μπορεί να την σπρώξει στα δίκτυα.

Ακολούθως και στο 78’ ακυρώθηκε το γκολ του Ντέλετιτς ως οφσάιντ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Βέργος δοκίμασε το σουτ από πλάγια θέση και η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στο 88’ ο Κούντε με υπέροχη σέντρα από τα αριστερά στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Βέργο που γύρισε με το κεφάλι, ο Σιαμπάνης έκανε άστοχη έξοδο, αλλά ο Τζαβέλλας με δεύτερη, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια, στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Κίτρινες: Κεσχρίντα, Βαλένσια, Κούντε – Τσοκάνης, Μεταξάς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόλμαν): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Γκονζάλες (60’ Κούντε), Φριντζόνσον, Καμαρά, Ρομπάιγ (71’ Γιουμπιτάνα), Βαλένσια, Αντζιέλσκι (59’ Βέργος).

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Ασλανίδης, Σιέλης, Κίτσος (46’ Λούνα), Τσοκάνης, Τρουιγιέ (75’ Μεταξάς), Ντέλετιτς, Κόμπα (57’ Μπερτόλιο) Ενγκίν (46’ Μαχαίρας), Μωραΐτης (46’ Γκαρσία).

Αποτελέσματα (4η)

Λαμία-ΟΦΗ 2-2

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός 0-5

Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Κηφισιά-Πανσερραϊκός 4-4

ΠΑΟΚ-Αρης 0-0

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1

Ατρόμητος-Βόλος 1-1

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 10
  2. Παναθηναϊκός *9
  3. ΟΦΗ 7
  4. ΠΑΟΚ 7
  5. ΠΑΣ Γιάννινα 5
  6. ΑΕΚ *5
  7. Λαμία 5
  8. Αρης 4
  9. Αστέρας 4
  10. Κηφισιά 4
  11. Πανσερραϊκός 3
  12. Παναιτωλικός *2
  13. Βόλος 2
  14. Ατρόμητος *1

*Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

Επόμενη (5η)

Σάββατο 23/9

17:30 ΟΦΗ-Ατρόμητος

20:00 Πανσερραϊκός-Λαμία

Κυριακή 24/9

17:00 Ολυμπιακός-Κηφισιά

17:30 Αρης-Παναιτωλικός

20:00 Βόλος-Αστέρας Τρίπολης

20:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Δευτέρα 25/9

21:00 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου