ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με περισσότερες λύσεις ο Βόλος

με-περισσότερες-λύσεις-ο-βόλος-970492

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος που θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Δευτέρα

Πιο πλήρης και με περισσότερες λύσεις μπαίνει ο Βόλος στην τελική ευθεία προετοιμασίας για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1 και το ματς της 4ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Μετά την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων στον Βόλο περιμένουν αύριο Τετάρτη να τεθούν στην διάθεση του προπονητή Κώστα Μπράτσου οι διεθνείς (Αλχο, Μεταξάς, Κίτσος, Ασλανίδης) κι ενώ δεν έχει σταματήσει η «αναζήτηση» ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού στο ρόστερ έχουν προστεθεί και νέοι παίκτες που είναι επιπλέον αξιόπιστες λύσεις μεσοεπιθετικά.

Στα μέχρι τώρα τρία παιχνίδια για τον Βόλο έχουν αγωνιστεί 20 παίκτες, ενώ τώρα σε ετοιμότητα είναι δυο νέοι αλλά έμπειροι Αργεντίνοι.

Μάλιστα ο Φακούντο Μπερτόγλιο, που μετρά 125 εμφανίσεις στη μεγάλη μας κατηγορία, όπου έχει σημειώσει 15 γκολ και έχει δώσει 18 ασίστ παίζοντας σε Αστέρα Τρίπολης, Λαμία και Αρη δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, ενώ το ίδιο περιμένουν και από την πλευρά του 31χρονου επιθετικού Χουάν Μανουέλ Γκαρσία που μπορεί να έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα, αλλά είχε αγωνιστική δράση καθώς είχε 20 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα με την Ουρακάν.

Αιχμές από Κρούζλιακ

Ο Σλοβάκος στόπερ Ντομινίκ Κρούζλιακ που συνεχίζει στην Κόζιτσε και αποχώρησε μετά από τρία παιχνίδια με τον Βόλο, σε δηλώσεις στην πατρίδα του τόνισε για το διαζύγιο: «Οι υπεύθυνοι του συλλόγου με ενημέρωσαν για το τέλος μου από την ομάδα. Δεν είχα κάποια συζήτηση με τον Αχιλλέα Μπέο. Με πάγωσε και με εξέπληξε ιδιαίτερα. Δεν έκανα τίποτα λάθος, λάθη συμβαίνουν στη ζωή. Ο τρόπος που αντέδρασαν είναι ντροπή για αυτούς, όπως και ο τρόπος που συμπεριφέρονται στους παίκτες. Χαίρομαι που το ξεπέρασα».

Η συνέχεια

Ο Βόλος στην επόμενη τριάδα αγώνων έχει στην 4η αγωνιστική (Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου (18:00) το εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, στην 5η αγωνιστική (Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου (20:30) θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό τον Αστέρα Τρίπολης και στην 6η (εμβόλιμη) αγωνιστική (Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου – 20:30) θα αγωνιστεί στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, ενώ τον επόμενο μήνα (Κυριακή 1 Οκτωβρίου, 16:30) κάνει αρχή στο Πανθεσσαλικό υποδεχόμενος για την 7η αγωνιστική τον Πανσερραϊκό.

Στον Βόλο πλέον κοιτούν το επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Ατρόμητο που έχει παίξει δύο παιχνίδια και έχει ήττες από τον Ολυμπιακό (4-0) και την Κηφισιά (2-1).

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

17:30 Λαμία-ΟΦΗ

20:30 Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

15:00 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα

18:00 Κηφισιά-Πανσερραϊκός

20:30 ΠΑΟΚ-Άρης

21:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου

18:00 Ατρόμητος-Βόλος

Αναβολή για Μπέο και ΠΑΕ Βόλος σε ΕΕΑ

Λόγο της κατάστασης από την θεομηνία αναβλήθηκε η ακρόαση του Αχιλλέα Μπέου από την ΕΕΑ. Η κλήση έχει γίνει αναφορικά με το ύψος του προϋπολογισμού της ΠΑΕ Βόλος και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΕΑ η αναβολή δόθηκε για 18-9-2023.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου