ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Φιλί ζωής» στο 92’ από Γκάγκι για Βόλο

φιλί-ζωής-στο-92-από-γκάγκι-για-βόλο-913006

Ο Βόλος με χρυσό σκόρερ του Γκάγκι στο 92’ πήρε μία σπουδαία εντός έδρας νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου και αγκάλιασε τα playoffs, έχοντας πλέον διαφορά 10 βαθμών από τους Περιστεριώτες, που χρωστάνε τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Κώστα Μπράτσου παρέμεινε στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας πλέον 35 πόντους, και πλέον πρέπει να αυτοκτονήσει, για να χάσει την είσοδό της στην εξάδα.

Ο Βόλος μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο ημίχρονο μετά το χωρίς φάσεις πρώτο και στο 56’ χαμογέλασε. Με υπέροχο μακρινό σουτ έξω από την περιοχή με τρομερή δύναμη, ο Λούνα κάρφωσε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Γιαννιώτη για το 1-0!

Μάλιστα στο 63’ ο Κούτσιας έχασε τρομερή ευκαιρία για να ανεβάσει το σκορ, αφού σούταρε από πλεονεκτική θέση, αλλά η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Στρούγγη.

Οι αλλαγές του Κόλμαν όμως… βγήκαν, με τον Βολιώτη Τζοβάρα στο 76’ να κάνει το 1-1! Μετά από απόκρουση του Κλέιμαν πάνω στη γραμμή, ο Βολιώτης άσος ήταν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή, ώστε να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα και να ισοφαρίσει.

Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που ειδικά στο τελευταίο διάστημα με ένα δεύτερο γκολ, αλλά Βόλος ήταν αυτός που βρήκε το νικητήριο τέρμα σε μία γρήγορη κόντρα στο 90+2′. Τελικός αποδέκτης ο Γκάγκι, που με φοβερό σουτ μέσα από την περιοχή, το οποίο πήγε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Γιαννιώτη, έκανε το τελικός 2-1.

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλοχ, Εσκοβάλ, Σιέλης, Αρούνα, Γκάγκι, Λούνα (67’ Τσοκάνης), Πιρές (80’ Καρτάλης), Τσιρίνος, Ντέλετιτς (89’ Πίρινεν), Κούτσιας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Στρουγγής, Χατζησαΐας, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (67’ Οικονομίδης), Κουέν (58’ Καμαρά), Ρομπάιγ, Ροτάριου (67’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (67’ Κιάρτανσον).

«Πυρά» από Ατρόμητο και απάντηση Βόλου πριν το ματς

Ανακοίνωση σχετικά με τη μη διάθεση εισιτηρίων στους φίλους της ομάδας του Ατρομήτου εξέδωσε πριν τον αγώνα η ομάδα του Περιστερίου, με την ΠΑΕ Βόλος να απαντά άμεσα.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος έκανε λόγο για «πρακτικές άλλων εποχών» ζητώντας να της εξηγηθούν οι λόγοι που απαγορεύτηκε η είσοδος των φιλάθλων της.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Σε μια εποχή που η Super League στο σύνολο της και τα μέλη της αποδέχονται ότι είναι αναγκαία η σύμπνοια και η συσπείρωση ως στοιχεία απαραίτητα για μια νέα μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, Αχιλλέας Μπέος, έρχεται για να υπενθυμίσει ότι πρακτικές άλλων εποχών και τα μικροσυμφέροντα είναι ακόμα εδώ.

Συγκεκριμένα, ενώ από την Τρίτη 7 Φλεβάρη, η ΠΑΕ Ατρόμητος, όπως προβλέπεται, είχε ζητήσει επίσημα και είχε εξασφαλίσει, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, ανοιχτή θύρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τις ανάγκες των φιλάθλων μας, εντελώς αιφνιδίως και χωρίς καμία εξήγηση, σήμερα το πρωί με προσωπική απόφαση του Αχιλλέα Μπέου, η ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ γνωστοποίησε ότι παίρνει πίσω την αρχική της απόφαση και δε θα διαθέσει καμία θύρα για τους φιλάθλους του Ατρόμητου.

1) Είναι πραγματικά απορίας άξιον πώς προέκυψε σήμερα το πρωί αυτή η αλλαγή στάσης από την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, και συγκεκριμένα μετά το τέλος της καθιερωμένης πρωινής σύσκεψης και ενώ είχαν όλα συμφωνηθεί με την αστυνομία, τη στιγμή που ήδη φίλαθλοι της ομάδας μας βρίσκονταν στον δρόμο για το Πανθεσσαλικό Στάδιο και ως εκ τούτου υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν στο Περιστέρι,

2) Καλό θα ήταν, έστω και τώρα, ο Αχιλλέας Μπέος να κρατήσει μια ειλικρινή στάση και να μας εξηγήσει σε ένα γήπεδο που αποφάσισε πριν από λίγες εβδομάδες να δεχτεί έως και 15.000 φιλοξενούμενους οπαδούς άλλων ομάδων, ποιο ήταν το πραγματικό πρόβλημα που τον οδήγησε στην απόφαση του να απαγορεύσει την παρουσία των φιλάθλων μας και μάλιστα λίγες ώρες πριν την έναρξη της μεταξύ μας αναμέτρησης.

Εν κατακλείδι, παρά το γεγονός ότι όλα τα πρακτικά και η αστυνομία δικαιώνουν τους ισχυρισμούς και τις θέσεις μας, ως ΠΑΕ Ατρόμητος, με πάνω απ’ όλα αίσθημα ευθύνης, γνωστοποιούμε ότι ενημερώσαμε τους φιλάθλους μας που ταξίδευαν στο Βόλο για τις εξελίξεις, ώστε να επιστρέψουν στο Περιστέρι, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε αναστάτωση τόσο έξω από το γήπεδο όσο και γενικότερα στην πόλη του Βόλου.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, η ΠΑΕ Ατρόμητος θα καταγγείλει το συγκεκριμένο γεγονός στη διοργανώτρια Αρχή της Super League».

Ο Βόλος απάντησε στην ανακοίνωση του Ατρομήτου για την απόφαση να μη δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους των Περιστεριωτών, υποστηρίζοντας πως δεν πρόκειται η ΠΑΕ να απολογηθεί.

Η ανακοίνωση του Βόλου: «Σχετικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος για την άρνησή μας, ως έχουμε κάθε δικαίωμα, παρουσίας φιλάθλων της στον σημερινό αγώνα με την ομάδα του Βόλου σημειώνουμε ότι ήδη δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και διευκρινίσεις σε κατ’ ιδίαν συνομιλία μεταξύ του κ. Σπανού και του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέα Μπέου.

Ως εκ τούτου αν και κατανοούμε την ανάγκη του κ. Σπανού και της διοίκησής του να απολογηθούν στους οπαδούς τους δεν αντιλαμβανόμαστε την σκοπιμότητα έκδοσης μιας τέτοιας ανακοίνωσης και φυσικά δεν πρόκειται να απολογηθούμε και να δώσουμε εξηγήσεις σε κανένα για την απόφασή μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου