ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παιχνίδι πρόκληση για τον Βόλο!

παιχνίδι-πρόκληση-για-τον-βόλο-986425

Απόψε στις 20:00 κόντρα στον Παναθηναϊκό εκτός έδρας

Στην Λεωφόρο αγωνίζεται απόψε το βράδυ (20:00) ο Βόλος, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για την 2η αγωνιστική της Super League και, γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα, θέλει να είναι ανταγωνιστικός και να κάνει την έκπληξη.

Ο Βόλος, έχοντας ξεκινήσει στο φετινό πρωτάθλημα με ισοπαλία στο Πανθεσσαλικό (2-2 με την Λαμία), θέλει σήμερα να πάρει κάτι από το παιχνίδι στη Λεωφόρο, όπως είχε κάνει την έκπληξη στο τελευταίο του ματς εκεί παίζοντας (2/4/23) στα πλει οφ με τον Παναθηναϊκό (0-0)…

Η πρόκληση για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ευρωπαίο Παναθηναϊκό είναι μεγάλη για την ομάδα του Βόλου που στο επόμενο ματς τον Σεπτέμβριο θα έχει αντίπαλο στο Πανθεσσαλικό την ΑΕΚ!

Ο Βόλος στη «Λεωφόρο» κόντρα στον Παναθηναϊκό (20.00) για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα αγωνιστεί χωρίς τον Γάλλο μεσοεπιθετικό Αλέξις Τρουιγιέ, που αγωνίζεται στην Βολιώτικη ομάδα ως δανεικός από τους «πράσινους»

Αντίθετα, στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου θα βρίσκεται ο Θεοδόσης Μαχαίρας ο οποίος στην αρχή της εβδομάδας ήρθε δανεικός από την ΑΕΚ και πιθανόν θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Βόλου.

Επίσης, για το σημερινό ματς εκτός είναι ο τραυματίας αμυντικός Γιώργος Μύγας, ο οποίος θα επιστρέψει σε δύο μήνες στη δράση, ενώ ο Γερμανός Αχμέτ Ενγκίν που ήρθε μέσα στον Αύγουστο στον Βόλο από την τουρκική Κασίμπασα επέστρεψε μεν στις προπονήσεις αλλά κρίθηκε ότι δεν είναι σε ετοιμότητα για να είναι στην αποστολή στην οποία επίσης δεν είναι οι Κόστιτς και Τσελεμπάκης.

Οι 20 παίκτες που ταξίδεψαν στην Αθήνα για το σημερινό ματς με τον Παναθηναϊκό είναι οι εξής: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Αλχο, Τάχατος, Σιέλης, Τριανταφύλλου, Κρούζλιακ, Ασλανίδης, Καραγιάννης, Κίτσος, Λούνα, Τσοκάνης, Μεταξάς, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Κόμπα, Μραζ, Μωραΐτης.

Διαμαντόπουλος διαιτητής

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας ορίστηκε διαιτητής στο σημερινό (20:00) ματς Παναθηναϊκός-Βόλος της 2ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Διαμαντόπουλος ήταν διαιτητής σε ματς Παναθηναϊκός-Βόλος στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος στις 15/12/2022 (3-0 : 44′ Σπόραρ, 54′ Τσέριν, 59′ Βέρμπιτς) και στο περσινό πρωτάθλημα στα πλει οφ (19/3/23) στο παιχνίδι Βόλος-Ολυμπιακός 0-3, ενώ έχει διευθύνει κι άλλα τρία παιχνίδια του Βόλου (23/2/2020: Βόλος-ΑΕΛ 0-0, 30/1/2021: ΑΕΛ-Βόλος 0-0, και 16/4/2022: Απόλλων-Βόλος 1-1).

Σήμερα στη Λεωφόρο βοηθοί του διεθνή Διαμαντόπουλου, που έχει 83 διαιτησίες στην μεγάλη κατηγορία, θα είναι οι Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου), 4ος διαιτητής ο Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) και στο VAR θα είναι οι Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων).

Με αλλαγές ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Βόλο δίνει το πρώτο του παιχνίδι για τη Stoiximan Super League, καθώς ο αγώνας της πρεμιέρας κόντρα στον Ατρόμητο, είχε αναβληθεί λόγω των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων και αναμένεται να έχει πολλά νέα πρόσωπα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκοπεύει να φρεσκάρει σε μεγάλο βαθμό την ενδεκάδα της ομάδας του, έχοντας στην άκρη του μυαλού του τη ρεβάνς της Τρίτης (29/8, 22:00) κόντρα στους Πορτογάλους για τα playoffs του Champions League. Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει ότι οι «πράσινοι» πρέπει να είναι σε θέση να καταθέσουν τρομερή ενέργεια απέναντι στους «αρσεναλίστας». Διότι, πέραν του ότι καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1, θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα, η οποία δεν θα αγωνιστεί στο εγχώριο πρωτάθλημα μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού η Liga Portugal φρόντισε να μεταθέσει το ματς με τη Μορεϊρένσε λόγω του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Παρά τις αλλαγές οι «πράσινοι» θα κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεκινήσουν νικηφόρα στο πρωτάθλημα, αφού ασφαλώς δεν θέλουν να μετρήσουν απώλεια βαθμών τόσο νωρίς, αλλά και για να πάνε και με καλή ψυχολογία στο κρίσιμο ματς με την Μπράγκα ώστε να πάρουν μεγαλύτερη ώθηση.

Στις Ακαδημίες ο Κώστας Γάκιας

Την ένταξη του Βολιώτη προπονητή Κώστα Γάκια στο προπονητικό τιμ της ομάδας έκανε γνωστή η ΠΑΕ Βόλος. Ο Γάκιας που τα τελευταία χρόνια ήταν στην Σχολή ποδοσφαίρου Αγίας Παρασκευής θα αναλάβει πόστο τόσο στην ομάδα Κ13 όσο και στην ομάδα Κ15 του συλλόγου.

Η ανακοίνωση: «Η Ακαδημία της ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την ένταξη στο προπονητικό team του Κώστα Γάκια. Ο Κώστας Γάκιας είναι κάτοχος του διπλώματος Uefa B, με πλούσια εμπειρία σε επίπεδο Υποδομών. Θα αποτελεί στενό συνεργάτη του Carlos Garcia Martinez στην Κ13 καθώς και Βοηθός Προπονητής του Γιάννη Ακτσιαλή στην Κ15 στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΣΛ1».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου