ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έλαμψαν και στη βροχή οι παλαίμαχοι (φωτογραφίες)

έλαμψαν-και-στη-βροχή-οι-παλαίμαχοι-φω-959423

Τα αστέρια του παρελθόντος συναντήθηκαν στο 2ο Πανθεσσαλικό τουρνουά βετεράνων με συμμετοχή Ολυμπιακού, Νίκης, ΑΣΑ, ΑΟΤ και ΑΕΛ

Με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή αστέρων του παρελθόντος πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα την περασμένη Δευτέρα, το 2ο Πανθεσσαλικό τουρνουά βετεράνων ποδοσφαιριστών, στο οποίο έδωσαν το παρόν οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Βόλου, της Νίκης Βόλου, της ΑΕΛ, της Αναγέννησης Καρδίτσας, αλλά φυσικά και του οικοδεσπότη ΑΟ Τρίκαλα.

Ακόμη και η βροχή δεν ήταν ικανή να χαλάσει τη διάθεση των βετεράνων που για τη Νίκη Βόλου ήρθε από τις Σέρρες ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης, για τον Ολυμπιακό από την Αθήνα ο Γιάννης Ζαραδούκας, ενώ το παρών έδωσε ο Βασίλης Σκούτας, που έχει αγωνιστεί και στις πέντε Θεσσαλικές ομάδες (ΑΕΛ, Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα και Αναγέννηση Καρδίτσας).

Στα Τρίκαλα βρέθηκαν κι έπαιξαν στο πλαίσιο του 2ου Πανθεσσαλικού τουρνουά ποδοσφαίρου βετεράνων, παίκτες όπως οι: Παραφέστας, Σελιώνης, Μιχαήλ, Κυριάκος, Κατσάρας, Τσουκάλης, Καραμίχαλος, Σκούτας, Κωστούλας, Κώτσιος, Αγγελόπουλος, Μπέκος, Τζιφούλης, Δρόσος, αλλά και άλλοι που δεν αγωνίστηκαν όπως ο μεγάλος Ίμρε Μπόντα και οι Τριχιάς, Αργυρούλης, Γκόλαντας, Κολομητρούσης, Παπαντωνίου, Παραπραστανίτης, Μπακάλης,Μυλωνάς, Νταρακλίτσας κ.α. «ξυπνώντας» υπέροχες ποδοσφαιρικές αναμνήσεις.

Το φετινό τουρνουά που είχε τη στήριξη της περιφέρειας Θεσσαλίας ήταν αφιερωμένο στη μνήμη παλιών ποδοσφαιριστών και παραγόντων του ΑΟ Τρίκαλα, ενώ το επόμενο θα φιλοξενηθεί στη Λάρισα.

Στην αποστολή της Νίκης Βόλου συμμετείχαν οι: Αποστολίδης, Αϊβαλιώτης, Βαταμίδης, Βλαχόπουλος, Γκάγκας, Γουραλές, Θεοδώρου, Μαρτίου, Μπίλης, Νάνος, Παναγιωτόπουλος, Παντελόγλου, Ρίζος, Σταμουλάκης, Φέκας, Τσουκάλης, Τζοβάρας και Χρυσοστομίδης, ενώ σε αυτή του Ολυμπιακού παρόντες ήταν οι: Κολυνδρίνης, Καραγιάννης, Θεοδωρίδης, Βαλαρούτσος, Παπαϊωάννου, Κωστούλας, Τσουκαλάς, Παπαδήμος, Μαλακασιώτης, Καραμίχαλος, Κ. Τσιουρέλης, Α. Τσουρέλης, Μπόλτσης, Κοντοβάς, Αλιάτης, Π. Κόκκας, Θ. Τριχιάς, Σκούτας, Σκούρας, Ρόκας, Ζαραδούκας, Λόλλας, Βαλιαννάτος, Βαϊνάς.

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού: Πάνω: Ρόκας, Κολυνδρίνης, Ζαραδούκας, Βαλαρούτσος, Μαλακασιώτης, Σκούτας, Θεοδωρίδης. Κάτω: Κωστούλας, Τσουρέλης, Αλιάτης, Παπαδήμος, Καραμίχαλος, Μπόλτσης
Η ομάδα βετεράνων της Νίκης. Όρθιοι από αριστερά. Ρίζος, Τζοβάρας, Βλαχόπουλος, Χρυσοστομίδης, Αποστολίδης, Παναγιωτόπουλος, Βαταμίδης. Κάτω απο αριστερά Τσουκαλάς, Γκάγκας, Τσουκάλης, Θεοδώρου, Αϊβαλιώτης, Μαρτίου και Φέκας
Δρόσος (ΑΣΑ), Σελιώνης (ΑΕΛ), Πιάζας (Τρίκαλα) Παναγιωτόπουλος (Νίκη), Καραμίχαλος (Ολυμπιακός)
Σακελλαρίου, Σκούτας, Καραμίχαλος, Παπαδήμος
Σκούτας, Κολομητρούσης
Σακελλαρίου, Θεοδώρου, Παναγιωτόπουλος, Τζιφούλης
Μπόντα, Αργυρούλης
Αγγελόπουλος, Κώτσιος
Αργυρούλης, Μυλωνάς, Τριχιάς
Παραφέστας, Σελιώνης
Πιάζας, Τσουκάλης, Παπαντωνίου, Ζαφείρης, Τσαπατώρης
Παραφέστας, Πιάζας, Παναγιωτόπουλος, Πλακιάς, Θεοδωρίδης

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου