ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στον μικρό τελικό ο Βόλος στο σχολικό πόλο

στον-μικρό-τελικό-ο-βόλος-στο-σχολικό-π-948412

Το Δ5 Αθήνας, που νίκησε τη Μικτή Πατρών και το ΓΕΛ Βουλιαγμένης, που επικράτησε με 22-5 του Βόλου, χαμογέλασαν στους χθεσινούς (16/5) ημιτελικούς και σήμερα στον μεταξύ τους τελικό θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο 1ο Σχολικό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, το οποίο η ΚΟΕ μετά από επίπονες και επίμονες προσπάθειες κατάφερε να καθιερώσει με απόφαση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Η τελική φάση διεξάγεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ναυπλίου.

Σήμερα, Τετάρτη (17/5) θα διεξαχθούν ο μικρός τελικός (11:00) μεταξύ της Μικτής Πατρών και του Βόλου ενώ το Δ5 Αθήνας και το ΓΕΛ Βουλιαγμένης θα παίξουν στον μεγάλο τελικό που θα ακολουθήσει (12.00).

Η διοργάνωση τελεί υπό τη ευθύνη της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΟΕΣΑΔ), σε συνεργασία με την ΚΟΕ. Από πλευράς Ομοσπονδίας, υπεύθυνοι της υλοποίησης του προγράμματος είναι οι Παναγιώτης Αγγελέτος και Παναγιώτης Τρούλος.

Οι χθεσινοί ημιτελικοί:

Δ5 ΑΘΗΝΑΣ-ΜΙΚΤΗ ΠΑΤΡΩΝ 16-8

Δ5 ΑΘΗΝΑΣ: Χριστοφιδέλης 4, Λυκούδης 4, Βάσσος 3, Μάμμος 2, Προκόπης 2, Τάνταρος 1.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΤΡΩΝ: Σαλπόγλου 6, Κρεμανταλάς 1, Τσίπης 1

ΒΟΛΟΣ-ΓΕΛ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 5-22

ΒΟΛΟΣ: Γλούμης 2, Πανίδης 1, Νταρίκος 1, Μεριστούδης 1.

ΓΕΛ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Δαμδημόπουλος 6, Καραγιάννης 3, Σαπουνάκης 3, Δρίτσας 3, Μανούσος 3, Βέλιος 1, Καστρινάκης 1, Στεφανόπουλος 1, Γιαννάτος 1.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου