ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εντεκα μετάλλια στα Τρίκαλα για τους αθλητές του συλλόγου του Kyokushinkai Karate Βόλου

εντεκα-μετάλλια-στα-τρίκαλα-για-τους-α-948407

Πέντε χρυσά, τέσσερα αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του κ. Ιωάννη Στεφάνου στο κύπελλο καράτε της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ.).

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του βολιώτικου συλλόγου: «Νέες μεγάλες επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές του προπονητή και αρχηγού-εκπροσώπου του kyokushinkai karate, κ. Ιωάννη Στεφάνου, στο κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών καράτε που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Τρικάλων.

Οι 9 αθλητές του συλλόγου του Kyokushinkai Karate Βόλου (Παγασών 119) που έλαβαν μέρος στο σπορ Ολυμπιακό Καράτε, κατέκτησαν συνολικά 11 μετάλλια και συγκεκριμένα 5 χρυσά, 4 αργυρά και 2 χάλκινα.

Το αποτέλεσμα αυτών των μεγάλων επιτυχιών είναι δείγμα της σοβαρής και υπεύθυνης δουλειάς που γίνεται στον σύλλογό μας από τους έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές μας. Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε κατηγορίες κιλών και κατά ηλικίες.

Η αγωνιστική ομάδα του συλλόγου Βόλου αποτελούμενη από 9 αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκε με θάρρος, δυναμισμό και αθλητικό πνεύμα κάτω από την έμπειρη καθοδήγηση του προπονητή της Γ.Γ. Αθλητισμού, Ιωάννη Στεφάνου, και του βοηθού του, Μάριου Στεφάνου, Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Διεθνούς Πρωταθλητή του Καράτε και ομοσπονδιακού προπονητή Κεντρικής Ελλάδος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών (παίδων – κορασίδων) στο κούμιτε (Ελεύθερος Αγώνας):

Κουτρούμπα Αλεξάνδρα, 1η θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων +54 κιλά

Κοντούλη Άννα-Μαρία, 1η θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων -45κιλά

Ματσάγγου Αντωνία, 1η θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Κορασίδων -30 κιλά & 3η θέση χάλκινο μετάλλιο κατηγορία ΚΑΤΑ Κορασίδων

Μπούτιουκ Ανδρέας, 1η θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων – 50 κιλά

Βουγάς Νίκος, 1η θέση χρυσό μετάλλιο κατηγορία Παίδων – 50 κιλά

Αποστόλου Αργύρης, 2η θέση αργυρό μετάλλιο κατηγορία Παίδων – 40 κιλά

Βελίτσος Δημήτρης, 2η θέση αργυρό μετάλλιο κατηγορία Παίδων – 35 κιλά

Μπούτιουκ Σοφία, 2η θέση αργυρό μετάλλιο κατηγορία Νεανίδων -54 κιλά

Κελαϊδώνης Κωνσταντίνος, 3η θέση χάλκινο μετάλλιο κατηγορία Παίδων – 40 κιλά και 2η θέση αργυρό μετάλλιο κατηγορία ΚΑΤΑ Παίδων.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος έμεινε ο προπονητής Ιωάννης Στεφάνου από τα νέα ταλέντα του συλλόγου μας, καθώς κέρδισαν μετάλλια και μάλιστα χρυσά και απέδειξαν ότι μπορούν να γίνουν πρωταθλητές. Άλλωστε στόχος τόσο του προπονητή κ. Ιωάννη Στεφάνου αλλά και των βοηθών του Στεφάνου Κυριακή και Στεφάνου Μάριου είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων, οι οποίοι θα έχουν τη μέγιστη υποστήριξη και συμπαράσταση των προπονητών τους με την επιδίωξη ανάδειξης νέων πρωταθλητών που θα χαρίζουν μετάλλια και επιτυχίες στην πόλη μας.

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου μας συγχαίρει τους αθλητές για τις μεγάλες επιτυχίες τους που τιμούν την πόλη μας, τον προπονητή κ. Ιωάννη Στεφάνου, την Κυριακή Στεφάνου και τον Μάριο Στεφάνου καθώς και όλους τους γονείς που ακολουθούν τον σύλλογο και ενισχύουν με την πολύτιμη παρουσία τους την ομάδα μας!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου