ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρδισε άνοδο και ο Γ.Σ. Βόλου

κέρδισε-άνοδο-και-ο-γ-σ-βόλου-945314

Με τον ΣΠΑ Καρδίτσας να κερδίζει την άνοδο στην Α2 Γυναικών άδειασε μια θέση στη Β’ Εθνική κατηγορία, την οποία θα πάρει η ομάδα του ΓΣ Βόλου, η οποία στο πρόσφατο Final-4 της ΕΣΠΕΚΕΛ στο νησί της Σκοπέλου κατέλαβε τη 2η θέση πίσω από την ομάδα των Σποράδων, με την οποία θα συναντηθεί πλέον και τη νέα χρονιά.

Η προσπάθεια για τις Βολιώτισσες δεν πήγε χαμένη και σίγουρα η άνοδος δεν τους χαρίστηκε και η φετινή χρονιά κλείνει για εκείνες με τον ιδανικότερο τρόπο.

Τα κορίτσια του Απόστολου Γιόλα έφθασαν μέχρι το Final-4 και πήραν τη 2η θέση πίσω από τον ΑΟ Σκοπέλου, που έκλεισε αήττητος τη χρονιά.

Το βολιώτικο σύνολο κέρδισε τις Άμιλλα Τρικάλων και Αναγέννηση Λιβαδειάς με 3-1 σετ, έχοντας ηττηθεί μόνο από τον ΑΟ Σκοπέλου με 3-0 σετ.

Παράλληλα, διεκδίκησε μέχρι τέλους την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου, αλλά στα ημιτελικά γνώρισε την ήττα 3-1 σετ από την ΑΕ Λάρισας.

Υπό τις οδηγίες του Απόστολου Γιόλα την ομάδα του ΓΣΒ εκπροσώπησαν οι: Κωνσταντίνα Τσαπραΐλη, Μαρία Ράμπου, Ουρανία Γιόλα, Μαρίτα Κοκκαλιάρη, Βίκυ Κωστοπούλου, Ανθή Βαργιάμη, Αναστασία Τασιούδη, Ελένη Μερκονιάν, Ιωάννα Δομοχτζίδη, καθώς και οι κορασίδες Ηρώ Κουτσογεώργη, Αικατερίνη Μαμούρα, Ελένη Ιωνά, Ναταλία Κυργιάκη και Άννι Ντίμπρα.

Μαζί με τον ΓΣ Βόλου στον όμιλο της νέας σεζόν θα βρίσκονται ακόμη τέσσερις ομάδες από τη Μαγνησία, αφού εκτός από τον ΑΟ Σκοπέλου, στη Β’ Εθνική παραμένουν οι Ολυμπιακός Βόλου, Νίκη Βόλου και ΓΣ Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου