ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στους «4» του Κυπέλλου και με το ένα πόδι στο F4 του πρωταθλήματος

στους-4-του-κυπέλλου-και-με-το-ένα-πόδ-938187

Πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΣΠΕΚΕΛ η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Γ.Σ. Βόλου, καθώς πέρασε νικηφόρα από τα Φάρσαλα απέναντι στην τοπική ομάδα την Πέμπτη (20/4) με 0-3 σετ και στους «4» θα αντιμετωπίσει την Α.Ε. Λάρισας εκτός έδρας στις 6 Μαΐου. Στην προηγούμενη φάση οι Βολιώτισσες είχαν αποκλείσει τον Φιλαθλητικό Τρικάλων.

Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ (Γιόλας): Ράμπου, Τσαπραΐλη, Γιόλα, Βαργιάμη, Τασιούδη, Κωστοπούλου, Κουτσογεώργη, Ιωνά, Μαμούρα, Ντίμπρα, Μερκονιάν, Αναγνωστοπούλου, Κυργιάκη, Σουλάι.

Αύριο Κυριακή με Φθία

Αύριο Κυριακή 23 Απριλίου στις 14:00 στο κλειστό γυμναστήριο Πορταριάς η γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.Β. δίνει τον επαναληπτικό για τη φάση των «8» του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΚΕΛ με τη Φθία Φθιώτιδας, έχοντας κερδίσει εκτός έδρας 3-0 το Σάββατο του Λαζάρου και αν πάρει έστω δύο σετ προκρίνεται στο Final Four που θα γίνει στη Σκόπελο από την Παρασκευή έως την Κυριακή 28-30 Απριλίου.

Πέμπτοι οι άνδρες

Με τη διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής πριν το Πάσχα ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος βόλεϊ Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών στον όμιλο της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Άμιλλα Τρικάλων, την οποία και ο Γ.Σ. Βόλου συγχαίρει και εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στη διεκδίκηση της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Η ομάδα του Γ.Σ. Βόλου κατέλαβε την πέμπτη θέση μεταξύ οκτώ ιδιαίτερα ανταγωνιστικών ομάδων, παρουσιάζοντας αξιοσημείωτη σταθερότητα και πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου