ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκλεψε την παράσταση 81χρονος παλαίμαχος τερματοφύλακας του Αίαντα

εκλεψε-την-παράσταση-81χρονος-παλαίμαχ-936438

Επανήλθε μετά από τρία χρόνια που δεν διεξαγόταν λόγω πανδημίας ο φιλικός αγώνας της Μεγάλης Εβδομάδας ανάμεσα στους παλαίμαχους του Αίαντα Σούρπης και της νυν ομάδας. Συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου αναμετρήθηκαν παλιοί και τωρινοί ποδοσφαιριστές του συλλόγου σε έναν αμφίρροπο αγώνα που έληξε ισόπαλος 6-6.

Τα γκολ για τους παλαίμαχους πέτυχαν οι Θανάσης Κωστούλας (2), Κώστας Αναγνώστου (2), Δημήτρης Κοντογεωργάκης και Χρήστος Μάνος, ενώ για την τωρινή ομάδα σκόραραν οι Γιώργος Κωστούλας (2), Γιώργος Ντούρας (2), Απόστολος Χρυσικός και Κριστιάνο Γιόκα.

Για τους παλαίμαχους αγωνίστηκαν οι: Δαϊλιάνης Στάθης, Δημήτρης Πανταζώνας (81 ετών γκολκίπερ), Καλοδήμος Δημήτρης, Καραΐσκος Γιάννης, Καραΐσκος Γιώργος, Αναγνώστου Αργύρης, Αναγνώστου Κώστας, Μάνος Χρήστος, ΜάνοςΝ Θανάσης, Κοντούρης Νίκος, Κωστούλας Χρήστος και Θανάσης, Γουρναρόπουλος Χρήστος, Χαλάτσης Νίκος, Λαγός Τάσος, Τζαβέλλας Δημοσθένης, Γαρυφάλλου Θανάσης, Ζάρρας Βαγγέλης, Κοντογεωργάκης Δημήτρης.

Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Πανταζώνας είναι και από τους ενθέρμους φιλάθλους του Αίαντα, καθώς δεν χάνει όχι μόνο ματς της αγαπημένης του ομάδας, αλλά δίνει το παρών και στις προπονήσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου