ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επαιξαν φιλικά με τον Παναθηναϊκό οι μικροί του Βόλου

επαιξαν-φιλικά-με-τον-παναθηναϊκό-οι-μ-933443

Την περασμένη Κυριακή (2/4) τρεις ομάδες του Βόλου (Κ12, Κ13, Κ14) ταξίδεψαν στην Αθήνα. Αρχικά βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί για φιλικούς αγώνες και αμέσως μετά στο γήπεδο» Απόστολος Νικολαΐδης», όπου παρακολούθησαν ΜΑΖΙ με τους συνομήλικους αθλητές του Παναθηναϊκού τον αγώνα της μεγάλης ομάδας που έληξε ισόπαλος 0-0.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν τρία παιχνίδια με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα του Παναθηναϊκού, ώστε οι μικροί αθλητές του Βόλου να παίξουν, να χαρούν, να δουν πώς προετοιμάζονται οι αθλητές της ακαδημίας μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος, γεμίζοντας εικόνες και αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες.

Τα παιχνίδια ήταν συναρπαστικά, με τους μικρούς αθλητές και των δυο ομάδων να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και τους πολυάριθμους γονείς που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο και παρακολούθησαν τα συγκεκριμένα παιχνίδια να τα απολαμβάνουν.

Για την ιστορία οι μικροί του Βόλου ηττήθηκαν στα δυο πρώτα ματς (Κ12 και Κ13), ενώ μεγάλη νίκη πέτυχε η Κ14. Όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν τους αγώνες, την άψογη οργάνωση των υπεύθυνων της ακαδημίας, την άψογη φιλοξενία από τη μεριά του Παναθηναϊκού, ενώ ο Δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομάδας, κ. Αχιλλέας Μπέος, κατά την επιστροφή έκανε το τραπέζι σε όλη την αποστολή.

Η Ακαδημία του Βόλου συνεχώς μεγαλώνει και ήδη αριθμεί 220 παιδιά που προπονούνται καθημερινά από τους 12 προπονητές των τμημάτων. Ο σύλλογος συμμετέχει σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ, ενώ συμμετέχει και σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα της Σούπερ Λιγκ με τρεις ομάδες (Κ15, Κ17, Κ19). Μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε εκτός από τα τρία τμήματα που ταξίδεψαν στην Αθήνα, φιλικούς αγώνες, οκτώ τον αριθμό, έδωσαν όλα τμήματα της ακαδημίας (Κ7, Κ8, Κ9, Κ10, Κ11, Κ15, ΝΕΩΝ, Κορίτσια), που αγωνίστηκαν με αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες άλλων τοπικών ομάδων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου