ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκδρομή στη Βέροια και φιλικά παιχνίδια

εκδρομή-στη-βέροια-και-φιλικά-παιχνίδ-921955

Εκδρομή στη Βέροια με αφορμή το παιχνίδι της ανδρικής ομάδας μπάσκετ με τον Φίλιππο, πραγματοποίησε η ακαδημία μπάσκετ της Νίκης, τρία τμήματα της οποίας έδωσαν φιλικά παιχνίδια.

Όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο Τύπου: «Την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Βέροια το Σάββατο 4.3.2023 είχαν τρία τμήματα των ακαδημιών μας (Μίνι Α, Μίνι Β και Προμίνι) και να αγωνιστούν σε φιλικούς αγώνες με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας μπάσκετ του Φίλιππου Βέροιας.

Τα φιλικά πραγματοποιήθηκαν στο ΔΑΚ Βέροιας και οι αθλητές μας μετά το πέρας των φιλικών αναμετρήσεων παρακολούθησαν το παιχνίδι της ανδρικής μας ομάδας με το αντίστοιχο του Φίλιππου Βέροιας για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Τα παιδιά και των δύο ομάδων έπαιξαν με την ψυχή τους και παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο και μέσα σε αθλητικά πλαίσια αποτέλεσμα. Ιδιαίτερα οι πιο μικροί αθλητές μας αποκόμισαν σπουδαίες εικόνες και παραστάσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή του Φίλιππου Βέροιας, Λευκόπουλο Μανώλη, για την πραγματοποίηση των φιλικών και την υπέροχη φιλοξενία. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά και των δύο ομάδων για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους σε μία ακόμη εκδρομή!

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που ακολούθησαν την αποστολή και συνέβαλαν τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση και στην ασφάλεια των παιδιών-αθλητών μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου