ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υποχρέωση για το Κύπελλο ΕΠΣΘ

υποχρέωση-για-το-κύπελλο-επσθ-929020

Την τελευταία φορά που μετείχε στον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ ως ομάδα της ερασιτεχνικής Γ’ Εθνικής ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν τη σεζόν 2018-19, κατακτώντας μάλιστα το τρόπαιο με σκορ 3-0 στον τελικό επί του Αίαντα Σούρπης και έχοντας αποκλείσει προηγουμένως τη Νίκη.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Φέτος, υπό τελείως διαφορετικές συνθήκες (πριν τέσσερα χρόνια οι ερυθρόλευκοι είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα και είχαν ανέλθει στη Football League, ενώ τώρα είναι ένα βήμα πριν το τοπικό) ο Ολυμπιακός λαμβάνει και πάλι μέρος στη διοργάνωση του Κυπέλλου και σεβόμενος το όνομά του και τη φανέλα του θέλει να το ξαναπάρει.

Η ομάδα του Σωτήρη Πετσιμέρη, έχοντας αρχικά δύο πολύ εύκολες προκρίσεις με τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας (0-9) στις 30/10/22 και Ανθιμο Γαζή (0-6) στις 29/12/22, όταν στον πάγκο ήταν ο Σάκης Θεοδοσιάδης, αντιμετωπίζει σήμερα και πάλι σε μονό αγώνα την Α.ΠΟ.Β. ως φιλοξενούμενος, καθώς είναι ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Το ματς θα αρχίσει στις 19.00 και θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων στο Αθλητικό Κέντρο «Όλγα Βασδέκη», αποτελώντας τον τελευταίο χρονικά αγώνα που γίνεται για τα προημιτελικά.

Το σύνολο του Βασίλη Σιγάλα, που έχει αποκλείσει έως τώρα την Αγία Παρασκευή (2-3 στις 30/11/22) και τη Σκιάθο (2-1 στις 22/12/22), κατέχει την 4η θέση στη Β’ Τοπική και θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου, που έχει φυσικά τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την πρόκριση στην τετράδα. Εκεί, αν περάσει, θα αντιμετωπίσει πάλι ως φιλοξενούμενος τον Γ.Σ. Αλμυρού (σ.σ. ο άλλος ημιτελικός είναι Θησέας-Μαγνησιακός).

Από τη μεριά τους οι ερυθρόλευκοι, που θα προφυλάξουν τον Μαργαρίτη (σ.σ. χτύπησε στο πρόσωπο με τον Εδεσσαϊκό και έκανε ράμματα), επιδιώκουν να καθαρίσουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς το παιχνίδι απέναντι σε μία νεανική ομάδα, ώστε να κάνουν και σωστή διαχείριση δυνάμεων ενόψει του κυριακάτικου αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Δωτιέα εκτός έδρας.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι Βλάχος, Σακκάς Π., Νικολαής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου