ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα Τετάρτη στις 20.00 η γιορτή του βολιώτικου αθλητισμού

σήμερα-τετάρτη-στις-20-00-η-γιορτή-του-βολι-923803

Μετά από μία δύσκολη περίοδο λόγω Covid και τις αλλεπάλληλες αναβολές και ακυρώσεις του θεσμού αναγνώρισης και απόδοσης τιμής στους ερασιτέχνες αθλητές της πόλης μας, οι οποίοι κατάφεραν κόντρα σε όλες τις δυσκολίες να διακριθούν, η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ δήμου Βόλου δεν θα μπορούσε να μην τους τιμήσει για τις επιτυχίες τους στο έτος 2022 και στο πρόσωπο αυτών όλους τους αθλούμενους νέους και νέες.

Σήμερα Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, στον Εκθεσιακό Πολυχώρο του δήμου Βόλου (πεδίον του Άρεως) στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων αθλητών συλλόγων του δήμου Βόλου για το 2022.

Οι επιτυχίες που βραβεύονται συμφωνά με τα ισχύοντα κριτήρια είναι:

• συμμετοχή σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, έως 8η νίκη σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ή επίδοση-ισοφάριση ευρωπαϊκού ρεκόρ

• έως 3η νίκη σε Βαλκανικά πρωταθλήματα

• έως 1η νίκη σε Πανελλήνια πρωταθλήματα ή επίδοση-ισοφάριση πανελληνίου ρεκόρ

• αθλητές-τριες ΑμεΑ σύμφωνα με τα ανωτέρω και μέχρι 3η νίκη σε πανελλήνια πρωταθλήματα,

• αθλητές-τριες συλλόγων με έδρα το Δήμο Βόλου, που σημείωσαν μόνο διεθνείς επιτυχίες σε μη ολυμπιακά αθλήματα όπως παραπάνω

• άνοδος ερασιτεχνικών ομάδων, με έδρα τον δήμο Βόλου, σε Εθνικές κατηγορίες Ολυμπιακών ομαδικών αθλημάτων την αγωνιστική περίοδο μετά από αγωνιστική δράση και όχι από ανακατάταξη κατηγοριών.

«Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί δεν αποτελεί μόνο μια βραδιά βράβευσης των αθλούμενων νιάτων μας, αλλά ουσιαστικά αποτελεί την επανέναρξη του αθλητισμού της πόλης μας μετά από τα προηγηθέντα δύσκολα χρόνια. Είμαστε όλοι καλεσμένοι για να επιβραβεύσουμε τους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους, που για άλλη μια χρονιά τίμησαν την περιοχή μας.

Στις προσπάθειες τους ακούραστοι υποστηρικτές οι προπονητές, οι σύλλογοι, οι γονείς, που θα χειροκροτήσουν τις επιτυχίες τους και θα ευχηθούν για ακόμη καλύτερη συνέχεια», τονίζεται σε ανακοίνωση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου