ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέες πανελλήνιες επιτυχίες για Κρύσιλα

νέες-πανελλήνιες-επιτυχίες-για-κρύσι-920852

Εξαιρετική εμφάνιση στους Εθνικούς Χειμερινούς Αγώνες Κολύμβησης Masters που διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας στο Καρπενήσι το διήμερο 4-5/3 από τον Αντώνη Κρύσιλα της Νίκης Βόλου.

Ο Αντώνης για ακόμη μια φορά, σημείωσε εξαιρετικές επιδόσεις και κατέκτησε την 1η θέση στα 1.500μ. (χρυσό μετάλλιο) με ατομικό ρεκόρ, 1η θέση 800μ. (χρυσό μετάλλιο), 4η θέση στα 400μ και 5η θέση στα 200μ. ελεύθερο στυλ, κατηγορία (55-59), πισίνα 25μ.

Τα 1.500μ. και 800μ. διεξήχθησαν για πρώτη φορά σε πισίνα 25μ. σε αγώνες Masters και όλες οι πρώτες θέσεις στα δύο συγκεκριμένα αγωνίσματα, σε όλες τις κατηγορίες αποτελούν πανελλήνια ρεκόρ.

«Η Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης της Νίκης Βόλου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στον Αντώνη Κρύσιλα, για τις επιτυχίες και παράλληλα τον θαυμασμό και την τιμή που είναι μέλος της αθλητικής οικογένειας της Νίκης Βόλου.

Διδάσκει ήθος, αγωνιστικό πάθος και αποτελεί παράδειγμά για όλους τους αθλητές μας.

Γράφει τις δικές του χρυσές σελίδες στο βιβλίο της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου.

Αντώνη σε ευχαριστούμε και είναι τιμή μας να αγωνίζεσαι φορώντας το σκουφάκι με το έμβλημα του συλλόγου μας. Σου ευχόμαστε να είσαι υγιής, δυνατός και να συνεχίζεις τον πολύ ωραίο αγώνα κατακτώντας νέες κορυφές», τονίζεται σε ανακοίνωση του τμήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου