ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε κατάμεστη αίθουσα η κοπή πίτας της κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου

σε-κατάμεστη-αίθουσα-η-κοπή-πίτας-της-κ-920598
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Μαρτίου 2023 στην αίθουσα του Μεταξουργείου η εκδήλωση κοπής πίτας του Κολυμβητικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: “Στην κατάμεστη αίθουσα από γονείς και αθλητές παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Τσεκούρας, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, Τάσος Στάμος και Ακης Πλαγεράς.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιπρόεδρος του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ κ. Απόστολος Νάσιος.
Ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ χαιρέτισε την εκδήλωση και συνεχάρη τον έφορο, τους προπονητές, τους αθλητές και τους γονείς τους για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα και τους ευχήθηκε να έχουν και το 2023 μία αγωνιστική χρονιά γεμάτη επιτυχίες.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης ο κ. Απ. Νάσιος ως εκπρόσωπος του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ και η εκπρόσωπος του βουλευτή Χρήστου Μπουκώρου.
Ακολούθησαν ομιλία του προπονητή Γρηγόρη Μαντά και η κοπή της πίτας με τυχερούς 6 κολυμβητές που κέρδισαν τα δώρα που αντιστοιχούσαν στα φλουριά.
Κατόπιν πραγματοποιήθηκε η βράβευση των κολυμβητών και των κολυμβητριών του Συλλόγου μας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ευχαριστεί τον πρόεδρο του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ κ. Γ. Βλιώρα για τη διάθεση της αίθουσας του Μεταξουργείου, τον Βουλευτή Μαγνησίας κ. Μπουκώρο Χρήστο και τις επιχειρήσεις ΕΒΟΛ, ΣΟΚΟΛΑΤΙΝΟ για τη στήριξη και βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου