ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκοψε πίτα ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου (photos)

εκοψε-πίτα-ο-σύνδεσμος-προπονητών-ποδ-912916

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας έκοψε την πίτα του το βράδυ της Παρασκευής (10/2) σε μία εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο ξενοδοχείο Park.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Παράλληλα, έγιναν και βραβεύσεις προπονητών που κέρδισαν το πρωτάθλημα με τις ομάδες τους, αν και από τους τέσσερις που κλήθηκαν, δεν έδωσαν το παρών ο Γιάννης Σιαμέτης (Πύρασος) και ο Γιώργος Πλατανιάς (γυναίκες ΝΠΣ Βόλος) για προσωπικούς λόγους.

Αντίθετα, παρέστησαν τόσο ο Θάνος Θεοδώρου, που πήρε τον τίτλο του υπερπρωταθλητή Β’ ΕΠΣΘ με τον Μαγνησιακό, και η Ελένα Κουσκούνη, που ήταν πρωταθλήτρια στη Β’ Εθνική γυναικών με τον Α.Σ. Βόλος 2004. Η δεύτερη μάλιστα είχε στο πλευρό της και πολλές παίκτριές της, στις οποίες ασφαλώς και ανήκει μεγάλο μέρος της επιτυχίας.

Πάντως, ο προπονητής της Ενωσης Λεχωνίων Νηλέας, Κυριάκος Κοκκινάκης, εξέφρασε τη διαμαρτυρία του σε προσωπική συζήτηση με τη διοίκηση του Σ.Π.Π.Μ. που δεν τιμήθηκε κι αυτός, καθώς η ομάδα του ήταν πρωταθλήτρια στον έναν από τους δύο ομίλους της Β’ Τοπικής.

Την κοπή της πίτας του Συνδέσμου έκανε ο πρόεδρός του, Γιώργος Καλλιακούδας, ενώ τυχεροί της βραδιάς μετά από κλήρωση ήταν ο Αρης Γιαννούτσος, που είναι γενικός γραμματέας, και ο Χρήστος Κοντοβάς, προπονητής των Νέων Αθλητών Νίκης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου, κ. Λάμπρος Ανδριόπουλος, ενώ με ενδιαφέρον άκουσαν οι προπονητές την ομιλία του Λευτέρη Καλογήρου με θέμα «Μοντέλο παιχνιδιού τοποθέτησης» στο πλαίσιο ημερίδας προπονητικής που διοργανώθηκε ταυτόχρονα, στο διάλειμμα της οποίας έγιναν η κοπή της πίτας και οι βραβεύσεις. Να σημειωθεί ότι στο τέλος της ομιλίας ο Αρης Γιαννούτσος βράβευσε τον Λευτέρη Καλογήρου, που εξέδωσε και βιβλίο με το θέμα που ανέπτυξε.

Σίγουρα, στην εκδήλωση θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή, ενώ ο ταμίας του Σ.Π.Π.Μ., Μιχάλης Βαγγόπουλος, έδωσε την είδηση ότι δραστηριοποιείται και πάλι η ομάδα ποδοσφαίρου του Συνδέσμου, ώστε να μπορεί αυτός να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Βαγγόπουλος ανέφερε: «Ένα πράγμα που έχει αμελήσει ο Σύνδεσμος είναι το κοινωνικό του πρόσωπο. Πήραμε μία πρωτοβουλία να δραστηριοποιήσουμε και πάλι την ομάδα ποδοσφαίρου, για να παίρνει μέρος σε κάποιους αγώνες με φιλανθρωπικό σκοπό και για να δείξει ο σύνδεσμος στην κοινωνία ότι υπάρχει.

Γι’ αυτό θα σας παρακαλέσω τα παιδιά που ανά αγώνα θα καλούνται μέσα από το σάιτ που έχουμε, να δίνουν το παρών. Εννοείται ότι θα είναι η ομάδα οργανωμένη, με έξοδα του συνδέσμου, απλώς εμείς ζητάμε την παρουσία».

Ο Λευτέρης Καλογήρου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του

Ο Γ. Καλλιακούδας βράβευσε την Ελένη Κουσκούνη
Από δεξιά οι κ.κ. Ανδριόπουλος, Θεοδώρου, Καλλιακούδας
Λάκης Μπακάλης και Τάκης Αλιάτης (δεξιά)
Ο πρόεδρος του ΣΠΠΜ, Γιώργος Καλλιακούδας κόβει την πίτα, έχοντας δίπλα του τον αντιπρόεδρο, Κώστα Σταματίου, και τον Β’ γενικό γραμματέα, Γιώργο Δανόπουλο
Μιχάλης Βαγγόπουλος και Αρης Γιαννούτσος (δεξιά)
Γ. Καλιακούδας (αριστερά), Γ. Δανόπουλος και Μ. Βαγγόπουλος
Απόντες οι κ.κ. Πλατανιάς και Σιαμέτης
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου, κ. Ανδριόπουλος
Δημήτρης Κόφφας (δεξιά) και Θάνος Θεοδώρου
Κατερίνα Τσιρδάνη και Γιώργος Δανόπουλος
Φοβερό δίδυμο Κυριάκου Κοκκινάκη και Κώστα Ρέππου

Η Ελενα Κουσκούνη χάρηκε τη βράβευσή της μαζί με τις παίκτριές

Χρήστος Οικονόμου (αριστερά) και Νίκος Δενελάβας
Η βράβευση του Λ. Καλογήρου από τον Αρη Γιαννούτσο

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου