ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο κενό και η έφεση για Μπουόλι

στο-κενό-και-η-έφεση-για-μπουόλι-912050

Στο κενό έπεσε και η έφεση της Νίκης Βόλου για αντικανονική συμμετοχή του Φλορεντίν Μπουόλι στο παιχνίδι με τη Βέροια για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, όπως έκανε γνωστό χθες η ΕΠΟ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι, που είχαν καταθέσει αρχικά ένσταση στην ΕΠΟ, είδαν την προσπάθειά τους να απορρίπτεται για δεύτερη φορά χθες, με την επιτροπή εφέσεων να… «δικαιώνει» την ομάδα της Βέροιας, προκαλώντας δυσαρέσκεια στη βολιώτικη ΠΑΕ.

Η Νίκη Βόλου πλέον δεν έχει άλλη λύση στα χέρια της από το να προσφύγει στο CAS, αλλά για την ώρα η περίπτωση αυτή δείχνει να απορρίπτεται.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

  • Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κατά της υπ’ αριθμ. 6/2023 οριστικής απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 2 και κατά της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια (ένσταση για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή στον αγώνα της 11.11.2022, Νίκη Βόλου-Βέροια, για το πρωτάθλημα της Super League 2)».

Νέο έκτακτο ΔΣ

Την περαιτέρω στάση τους θα συζητήσουν οι ΠΑΕ της Super League 2, στη σημερινή (9/2, 11:30) έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Το δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα έχει αναστείλει τις δραστηριότητές του από την περασμένη εβδομάδα, ως διαμαρτυρία για το μειωμένο ποσό που επρόκειτο να λάβει από τη φορολόγηση των κερδών του στοιχήματος. Με δεδομένο ότι από πλευράς κυβέρνησης δεν διαφαίνεται κάποια αλλαγή στάσης (όπως προκύπτει και από τις προχθεσινές δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη), οι ομάδες της Super League 2 θα εξετάσουν τα επόμενα βήματά τους.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι ανένδοτος και ζήτησε την επιστροφή στο γήπεδο για να γίνουν εκ νέου συζητήσεις. Μένει, λοιπόν, να φανεί πώς θα αντιδράσει η SL2.

Αναλυτικά: «Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 11:30 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

  1. Ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις για την απόδοση του ποσοστού φορολόγησης των τυχερών παιγνίων
  2. Διάφορα Θέματα».

Την Τρίτη 14/2 η Γ.Σ.

της Ερασιτεχνικής Νίκης

Νέα αλλαγή στην ημερομηνία διεξαγωγής Γενικής Συνέλευσής της ανακοίνωσε η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου, καθώς τελικά θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου, κι όχι την Τετάρτη 15 του μηνός, όπως είχε ανακοινωθεί προχθές. Αναλυτικά: «Από τον Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» ανακοινώνεται ότι η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ Μαγνησίας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου