ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εξαιρετικές εντυπώσεις από τον Γλυκό

εξαιρετικές-εντυπώσεις-από-τον-γλυκό-908359

Ο 18χρονος Βολιώτης ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου δοκιμάστηκε στο Λονδίνο

Η Κ19 της Νίκης Βόλου συνεχίζει να… μεγαλουργεί στο φετινό πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας μέχρι στιγμής την πρώτη θέση του Βορείου ομίλου της Super League 2. Η ομάδα των Στέφανου Ξηροφώτου και Παντελή Βαρβέκη διαπρέπει, όπως και οι ποδοσφαιριστές της. Ενας εξ αυτών ο Κωνσταντίνος Γλυκός, που από την περασμένη Δευτέρα έως και την Πέμπτη 26/1 δοκιμάστηκε σε καμπ που έλαβε χώρα στο Λονδίνο υπό την επίβλεψη των προπονητών της Τότεναμ!

Ο 18χρονος, που αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο τετραήμερο καμπ που συμμετείχε μαζί και με άλλους Ελληνες ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα στον τελικό του camp που έλαβε μέρος, τράβηξε τα βλέμματα αρκετών σκάουτερ και η συνέχεια στην καριέρα του αναμένεται πλέον με αγωνία.

Ο Γλυκός, ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο από την ακαδημία του Μαγνησιακού και στη συνέχεια μεταπήδησε στο Βόλος ΝΠΣ. Με την ομάδα της Νίκης Βόλου αγωνίστηκε και πέρυσι στο πρωτάθλημα της Κ19 υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ακτσιαλή.

Σημειώνεται πως η Κ19 της Νίκης Βόλου παίζει σήμερα εντός έδρας με την Κ19 του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στο Π. Μαγουλάς στις 12:00.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου