ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πιο επικίνδυνη έξοδος για Γ.Σ. Αλμυρού

η-πιο-επικίνδυνη-έξοδος-για-γ-σ-αλμυρού-908343

Μπορεί στον πρώτο γύρο ο Γ.Σ. Αλμυρού να είχε επικρατήσει μετά από μεγάλη εμφάνιση με το ευρύ 92-67 επί των Ιωαννίνων Σ.Κ., αλλά στην ομάδα του Παναγιώτη Νάνη ξέρουν ότι σήμερα έχουν την πιο επικίνδυνη έξοδο από τα παιχνίδια που απομένουν στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Κι αυτό γιατί τα Ιωάννινα Σ.Κ. είναι η ομάδα που στην έδρα της έχει κερδίσει τόσο τις Σοφάδες όσο και τον Α.Ο. Τρίκαλα, που είναι τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο, γι’ αυτό και το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η αποστολή του Γ.Σ. Αλμυρού είναι από χθες στα Γιάννινα με διανυκτέρευση, δείγμα του πόσο υπολογίζουν τον αντίπαλο, που έχει νεανικό ρόστερ και αν πιάσει ρυθμό στο γήπεδό του, τότε είναι ικανός για τα πάντα.

Τα Ιωάννινα Σ.Κ. έπαιξαν την περασμένη Τετάρτη το εξ αναβολής παιχνίδι στα Τρίκαλα με τον Α.Ο. και ηττήθηκαν με 80-69 κι έτσι είναι στην 4η θέση στο μείον δύο από τον Γ.Σ.Α., που έχει ένα σημαντικό πρόβλημα σήμερα.

Αυτό αφορά στην απουσία του Βαγγέλη Κοντοστάθη, ο οποίος, αφού είχε ξεπεράσει το διάστρεμμα που είχε και είχε αγωνιστεί λίγο με τον Αχέροντα και ήταν από τους καλύτερους με τον Α.Ο. Τρίκαλα, υπέστη βαρύ διάστρεμμα στο άλλο πόδι στην προπόνηση και δεν υπολογίζεται σήμερα. Όμως θα ακολουθήσει την αποστολή, χωρίς να έχει ελπίδες έστω και για ολιγόλεπτη συμμετοχή.

Επίσης, ο Φώτης Τάσσος δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στο προηγούμενο ματς με τον Α.Ο. Τρίκαλα και έκανε θεραπεία τις προηγούμενες μέρες και έστω και με ελλιπή προετοιμασία, αφού έχασε προπονήσεις, θα παίξει κανονικά.

Το σημερινό πρόγραμμα (15η, 17.00)

Κατσιμήδου, Τρίκαλα-ΚΑΕ Παραμυθιάς

Ξέρας-Πάνος (Χλωρός)

Καναλακίου, Αχέρων Καν.-Αμπελώνας

Τσουρή-Μπολάνος (Τσιγγέλης)

Χρ. Καμπεράκης, Άμφισσα-Τιτάνες Παλ.

Γεωργούλης-Γιατρόπουλος (Χαράτσης)

Αγριάς, Αγριά-Ανόρθωση

Κωνσταντινέλλης-Κανελλίδης (Τσιργούλας)

Ιωαννίνων (Ν), Ιωάννινα Σ.Κ.-Γ.Σ. Αλμυρού

Βασιλόπουλος-Δικταπανίδης (Καραδήμας)

Η βαθμολογία

  1. Σοφάδες 26
  2. Γ.Σ. Αλμυρού 26
  3. Α.Ο. Τρίκαλα 25
  4. Σ.Κ. Ιωάννινα 24
  5. Τιτάνες Παλαμά 24
  6. Παραμυθιά 22
  7. Ανόρθωση 20
  8. Άμφισσα 19
  9. Αμπελώνας 19
  10. Αγριά 17
  11. Αχέρων Καναλακίου 15
  12. Νίκαια 12

*Η Νίκαια 2012 έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου