ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην πόρτα εξόδου ο Ντινιωτάκης, στο στόχαστρο ο Ντινόπουλος

στην-πόρτα-εξόδου-ο-ντινιωτάκης-στο-στ-906776

Τα προβλήματα δεν σταματούν για τον Ολυμπιακό Βόλου, που δεν έχει ενισχυθεί παρά μόνο με τον Μαργαρίτη τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, τη στιγμή που το ρόστερ συνεχίζει να αποδυναμώνεται.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Ψιάνος, Λάμπος και Βρονταράς έχουν φύγει από την ομάδα, «ξένο σώμα» αποτελεί ο Κυρίτσης, ενώ ένας ακόμη βασικός παίκτης εξέφρασε στη διοίκηση την επιθυμία να αποχωρήσει.

Αυτός είναι ο Γιάννης Ντινιωτάκης, που δεν προπονήθηκε σήμερα Τρίτη και περιμένει να πάρει το δελτίο του, για ν’ αναζητήσει τον νέο σταθμό της καριέρας του, καθώς δεν θέλει να συνεχίσει στους ερυθρόλευκους, με τους οποίους έχει μετρήσει μέχρι στιγμής εννιά συμμετοχές και ένα γκολ, αυτό που σημείωσε στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου.

Ετσι, οι Βολιώτες όλα δείχνουν ότι θα καταγράψουν ακόμη μία απώλεια, με την κατάσταση να γίνεται ακόμη πιο δύσκολη γι’ αυτούς κι ενώ δεν υπάρχουν θετικές εξελίξεις από το μεταγραφικό μέτωπο.

Ανάμεσα στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι ήταν αυτό του 39χρονου επιθετικού Αλέξανδρου Κουβελά, που αγωνίζεται στο τοπικό της Λάρισας με την Α.Ε. Κιλελέρ, χωρίς αυτή η περίπτωση να προχωρά, του 21χρονου φορ του Ρήγα Φεραίου Κώστα Σιόβα, που συνεχίζει στους Βελεστινιώτες, και του 29χρονου Αντώνη Τζοβάρα της Α.Ε. 2002, που τραυματίστηκε και θα αργήσει να επιστρέφει στους αγωνιστικούς χώρους.

Εσχάτως, ο Ολυμπιακός Βόλου κοιτάζει την περίπτωση του Νίκου Ντινόπουλου (φωτό), ενός παίκτη που στα 17 του έχει φορέσει τη φανέλα του ως ταλέντο το 2013-14, προερχόμενος από τα Γρεβενά Αεράτα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για προσέγγιση των δύο πλευρών, με τον 27χρονο πλέον επιθετικό πάντως να έχει μεγάλη αποχή, καθώς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο λόγω τραυματισμού έχει αγωνιστεί μόλις φορά ως αλλαγή για 11 λεπτά σε επίσημο ματς με την ΑΕΠ Κοζάνης, με την οποία έλυσε τη συνεργασία του στις 7 Σεπτεμβρίου 2022, μετά από τρία χρόνια στους «βυσσινί».

Ο Γρεβενιώτης φορ έχει αγωνιστεί ακόμη έχει αγωνιστεί ακόμη σε Θύελλα Φιλώτα, Νάουσα, Τηλυκράτη Λευκάδας και Πιερικό, έχοντας εκτός από τις έξι συμμετοχές του με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Β’ Εθνική, 62 παιχνίδια και 7 γκολ στη Γ’ Εθνική.

Η … εξεταστική άλλαξε

την ώρα της προπόνησης

Η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου στον Αγιο Γεώργιο Φερών έγινε στις 12 το μεσημέρι, όπως και η αυριανή, ώστε να διευκολυνθούν οι παίκτες της ομάδας, που είναι φοιτητές, να δώσουν τα μαθήματά τους, καθώς το Πανεπιστήμιο του Βόλου διανύει εξεταστική περίοδο.

Πάει για Νεάπολη

τη Δευτέρα το ματς

με τον ΑΟ Χανιώτης

Ο τραυματίας Μαργαρίτης έκανε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Θεοδωρόπουλος, που τον έχει ταλαιπωρήσει μία ίωση, γυμνάστηκε μόνος του στο γήπεδο της Αλλης Μεριάς. Αμφότεροι ελπίζεται ότι μέχρι την Πέμπτη θα μπουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και θα υπολογίζονται για το ματς με τον Α.Ο. Χανιώτης, που όλα δείχνουν ότι θα γίνει την επόμενη Δευτέρα 30/1/23 στο γήπεδο της Νεάπολης.

Η ερυθρόλευκη διοίκηση, με δεδομένο ότι στο ίδιο γήπεδο παίζει την προσεχή Κυριακή η Νίκη για τη Σούπερ Λιγκ 2 με τον Π.Ο.Τ. Ηρακλή, αναζήτησε νέα έδρα, αλλά υπήρξαν αρνητικές απαντήσεις για το γήπεδο του Αλμυρού και του Στεφανοβικείου.

Ετσι, υπήρξε επαφή με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Νίκη, οι οποίοι συναίνεσαν να παίξει ο Ολυμπιακός Βόλου στη Νεάπολη τη Δευτέρα και αυτό που απομένει, είναι να οριστεί τη συγκεκριμένη μέρα από την ΕΠΟ η αναμέτρηση με τον Α.Ο. Χανιώτης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου