ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοπή πίτας και βραβεύσεις για ΕΟΣ Βόλου

κοπή-πίτας-και-βραβεύσεις-για-εοσ-βόλο-906750

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από αθλητές, γονείς και φίλους στο ξενοδοχείο PARK ο ΕΟΣ Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, την περασμένη Τετάρτη 18 Ιανουαρίου. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ηλίας Μήλιος, στην ομιλία του έκανε μια σύντομη αναφορά στην 93χρονη πορεία, αναφέρθηκε στις επιτυχίες των αθλητών το 2022 και τόνισε για άλλη μία φορά την πρωτιά του ΕΟΣ Βόλου πανελλαδικά!

Ζήτησε δε από τους γονείς να στηρίζουν το έργο του ορειβατικού συλλόγου και ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν τη χρονιά που πέρασε. «Ο ΕΟΣ Βόλου το 2022 που πέρασε, ενδυνάμωσε τη συνεργασία του με διάφορους φορείς που εμπλέκονται στις αθλητικές δραστηριότητες. Στάθηκε δίπλα στις αναθέτουσες αρχές, ακολουθώντας τις κατευθυντήριες οδηγίες και συμβουλές, και προχώρησε στην αναγνώριση του αθλήματος στη ΓΓΑ του ορειβατικού σκι», τόνισε ο κ. Μήλιος, ο οποίος αναφέρθηκε και στη νέα χρονιά:

«Το 2023, θα είναι μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, καθώς ο πήχης έχει μπει πλέον ψηλά. Ζητούμενο για εμάς είναι να φέρουμε εις πέρας τις πρωτοβουλίες που έχουμε αναλάβει με τρόπο οργανωμένο και συστηματικό, ξετυλίγοντας το εύρος των δραστηριοτήτων μας, για μια δημιουργική πορεία». Κλείνοντας ο πρόεδρος του ΕΟΣ Βόλου εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους στάθηκαν στο πλευρό του συλλόγου:

«Το Σωματείο μας ευχαριστεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τη δημοτική αρχή του δήμου Βόλου, τον Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου και την Κενταύρων Όρος, που συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην προώθηση του αθλήματος μας.

Ευχαριστεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την προβολή του Σωματείου και του αθλήματός μας, χορηγούς και δωροθέτες, οι οποίοι με την οικονομική ενίσχυσή τους συμβάλλουν στην προώθηση των αθλητικών σκοπών μας, τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και έδωσε δυνατό «παρών» στις εκδηλώσεις του σωματείου μας, καθώς και όλους όσοι μας βοηθούν, στηρίζουν και δίνουν πάντα το «παρών» με οποιοδήποτε τρόπο στο έργο μας».

Επίσης σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Γιώργος Βλιώρας, πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, ο οποίος εξήρε το έργο του ΕΟΣ Βόλου, μίλησε για την άριστη συνεργασία του Δήμου Βόλου με το σωματείο και ευχήθηκε ακόμη περισσότερες διακρίσεις το 2023.

Οι βραβεύσεις

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν το 2022. Στα αλπικά αθλήματα τιμήθηκαν οι Βασίλης Ασβεστάς, που στέφθηκε χρυσός πανελληνιονίκης στα αγωνίσματα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και τεχνικής κατάβασης, Απόστολος Βουγιούκας (χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση), Μαρίνα Γκουντουρά (πρώτη θέση στο Πανελλήνιο στην τεχνική κατάβαση), Ευρυδίκη Δημητρώφ (χρυσό στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση), Μαρινίτα Καλτσογιάννη (χρυσό στην τεχνική κατάβαση), Απόστολος Λέτσιος (χρυσό στην τεχνική κατάβαση) και Μαρία-Ελένη Τσιόβολου, που στέφθηκε χρυσή πανελληνιονίκης, ενώ συμμετείχε και στους 24ους Χειμερινούς Αγώνες στο Πεκίνο.

Στην αναρρίχηση βραβεύτηκαν οι Νίκος Μιχαηλίδης, που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο και αργυρό στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, και ο Απόστολος Μαγγίτσης, που κατετάγη τρίτος στους Βαλκανικούς Αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Γιώργος Κωνσταντέλος, ο οποίος κέρδισε το νόμισμα της βασιλόπιτας. Στον νεαρό αθλητή ο Ηλίας Μήλιος πρόσφερε δωροεπιταγή.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γιώργος Βλιώρας, ο αντιδήμαρχος Βόλου Δημοτικής Περιουσίας και Κληροδοτημάτων Ανδρέας Ζέρβας, ο δημοτικός σύμβουλος Άρης Σαββάκης, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μουρεσίου Απόστολος Σουλδάτος και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου και πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Μαγνησίας Νίκος Χαυτούρας.

Ο πρόεδρος του ΕΑΣ Βόλου, Νίκος Μήλιος

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου