ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιορτάζει την άνοδο με απονομή και φιλικό ο Βόλος 2004

γιορτάζει-την-άνοδο-με-απονομή-και-φιλ-901181
Γιορτάζει την άνοδό του στην Α’ Εθνική η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Α.Σ. Βόλος 2004 και διοργανώνει αύριο Σάββατο (28/5) στο βοηθητικό του ΕΑΚ εκδήλωση με απονομή του κυπέλλου της πρωταθλήτριας ομάδας και φιλικό αγώνα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ομάδα μας, γιορτάζοντας την επάνοδό της στην Α’ Εθνική, διοργανώνει εκδήλωση για την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου, αύριο Σάββατο 28 Μαΐου, και θα ξεκινήσει στις 7. Αρχικά θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ανάμεσα στις παίκτριες που αποτέλεσαν το φετινό ρόστερ, αλλά και παίκτριες που έχουν αγωνιστεί παλιότερα στην ομάδα.
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα θα ακολουθήσει η απονομή των μεταλλίων στις αθλήτριες αλλά και του κυπέλλου του πρωταθλητή και η βραδιά θα κλείσει με όμορφες εκπλήξεις.
Περιμένουμε και καλούμε όλους όσοι μας στήριξαν τη φετινή χρονιά, τους χορηγούς μας, τους φίλους της ομάδας αλλά και όσους αγαπούν το γυναικείο ποδόσφαιρο και τον υγιή αθλητισμό να παρευρεθούν στο γήπεδο και να γιορτάσουν μαζί μας…”

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου