ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτυχίες και πάλι στον αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας

επιτυχίες-και-πάλι-στον-αγώνα-ιππικής-891785

Με εξαιρετικά αποτελέσματα επέστρεψε από το Κιλκίς η ομάδα Dressage-Crew του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ, όπου το Σαββατοκύριακο 15 και 16/10 συμμετείχε με 8 αμαζόνες σε διήμερο αγώνα Βορείου Ελλάδος στην Ιππική Δεξιοτεχνία.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Η Ν. Ματίκα με τον ίππο Maximo κατέλαβε την πέμπτη θέση στη κατηγορία Α3 παίδων το Σάββατο και την τρίτη θέση με χάλκινο μετάλλιο στη κατηγορία Α3 παίδων της Κυριακής.
Η Δ. Τσιανάκα με τον ίππο Mary κατέλαβε την 6η θέση στην κατηγορία Α3 παίδων στον αγώνα του Σαββάτου και την ίδια θέση στην αντίστοιχη κατηγορία της Κυριακής.
Να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας συμμετοχή για τις παραπάνω δύο πολλά υποσχόμενες νεαρές αμαζόνες.
Η Μ. Σιμώτα με τον ίππο Qualinka, η πιο έμπειρη από τους παίδες αθλητές του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ, κατέλαβε το αργυρό μετάλλιο και τη δεύτερη θέση και στις δύο κατηγορίες Α3 παίδων του διημέρου.
Το προβάδισμα στην κατηγορία Α3 ενηλίκων την Κυριακή είχε η Α. Τοπάλη με τον ίππο Luna, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση και το κύπελλο, ενώ ακριβώς πίσω της με μικρή διαφορά ήρθε η αμαζόνα Β. Βαρελά με τον ίππο Mad Max κατακτώντας τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο παραπάνω αθλήτριες αποτέλεσαν τη συμμετοχή του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στο ομαδικό αγώνισμα, συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη συνολικά βαθμολογία ομάδας του αγώνα.
Τέλος οι πιο πεπειραμένες αμαζόνες του ομίλου Π. Γιασαγιά με τον ίππο Fresco, Χ. Χρυσικού με τον ίππο Reportero και Αμίλια Ανετοπούλου – προπονήτρια του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ – με τον ίππο Luna απέσπασαν συνολικά 7 κύπελλα με τις αντίστοιχες πρωτιές, καθώς και 4 αργυρά μετάλλια στις κατηγορίες Α4, Α6, Β7, Β9 και Γ4.
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. που για μια ακόμη φορά επέτυχαν να αναδείξουν το υψηλό επίπεδο, στο οποίο βρίσκεται το άθλημα της ιππασίας στον Βόλο, καθώς και την άρτια προετοιμασία, την οποία παρέχει ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου