ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δέκα Βολιώτες στο Βαλκανικό κωπηλασίας

δέκα-βολιώτες-στο-βαλκανικό-κωπηλασί-883106

Με πολυπληθή ομάδα, όπως κάθε χρόνο, θα πάρει μέρος η Εθνική ομάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, που διεξάγεται σήμερα και αύριο στο Βίσεγκραντ της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και ανάμεσα σε αυτούς και δέκα Βολιώτες αθλητές του ΝΟΒΑ και του ΟΕΑ/ΝΑΒ.

Συνολικά 37 αθλητές κι αθλήτριες μετέχουν στην αποστολή εκ των οποίων 20 της κατηγορίας εφήβων και 17 της κατηγορίας παίδων και οι οποίοι στελεχών 20 πληρώματα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοργάνωσης 11 ελληνικά πληρώματα αγωνίζονται σήμερα Σάββατο και για τις δυο κατηγορίες κι άλλα εννέα την Κυριακή.

Εκτός από την Ελλάδα θα πάρουν μέρος η οικοδέσποινα Βοσνία και οι Βουλγαρία, Κροατία, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία.

Το πρόγραμμα και τις δυο μέρες θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί.

Τους αθλητές συνοδεύουν ο Βολιώτης προπονητής Γιώργος Φώτου, μαζί με τους Άννα Ζαχαρίου, Δανιήλ Γούσιο, Θεοχάρη Αναστασιάδη και Γιάννη Χρήστου. Μετέχουν ακόμη οι διεθνείς διαιτητές Τσίγκας Δημήτρης, Πάχης Μιχάλης, Ζαλαμήτσος Μάριος ενώ αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι ο έφορος αγώνων της ΕΚΟΦΝΣ Κώστας Παπαγιάννης.

Από βολιώτικης πλευράς θα συμμετάσχουν συνολικά 10 αθλητές. Συγκεκριμένα τον ΟΕΑΝ/ΝΑΒ θα εκπροσωπήσουν οι Παναγιώτης Αδάμ και Αγγελος Καμήτας στην κατηγορία των εφήβων, ενώ στην κατηγορία των παίδων θα αγωνιστούν οι Αναστάσης Μαρούσος και Κων/νος Μελαχροινάκης.

Όσον αφορά τους αθλητές του ΝΟΒΑ θα συμμετάσχουν οι Σωτηρία Μιχαηλίδη, Γκέκα Σοφία, Αθανάσιος Μπάρδας, Ιορδάνης Κωνσταντινίδης, Γιώργος Καρρόπουλος και Βασίλης Κουτσελίνης και σε ανακοίνωση του συλλόγου επισημαίνεται: «Ο πρόεδρος Χαράλαμπος Τσουκαλάς, το ΔΣ και όλη η αθλητική οικογένεια του ΝΟΒΑ εύχονται καλή επιτυχία και τις καλύτερες δυνατές διακρίσεις στους κωπηλάτες μας και σε όλη την Εθνική ομάδα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα ανά ημέρα:

Σήμερα, Σάββατο 10/9

Τετράκωπος άνευ (Ν): Α.Μ. Τεπερίδου, Α. Μαργαρίτογλου, Σ. Μιχαηλίδη, Β. Λαπίκοφ

Σκιφ (Π): Παναγιώτης Μακρυγιάννης

Διπλό σκιφ (Π): Α. Αναστασιάδης Καούδης, Σ. Κυριζόπουλος

Τετράκωπος άνευ (Ε): Α. Λάππας, Σ. Δημητρίου, Π. Φοροζίδης, Αγγ. Καμήτας

Τετραπλό σκιφ (Ν): Μ.Ε. Δράκου, Ν. Δρογαλά, Θ. Γιανικώτσιου, Λ. Μακρυγιάννη

Δίκωπος άνευ (Ε): Β. Κωστούλας, Δ. Κούτρας

Σκιφ (Ε): Λεωνίδας Κοπίδης

Διπλό σκιφ (Ε): Ν. Χολόπουλος, Π. Αδάμ

Σκιφ (Κ): Νεφέλη Ντάρα

Διπλό σκιφ (Κ): Δ. Μουταφίδη, Σ. Γκέκα

Οκτάκωπος (Π): Κ. Μελαχροινάκης, Αν. Μαρούσος, Ι. Κωνσταντινίδης, Γ. Καρρόπουλος, Β. Κουτσελίνης, Θ. Μπάρδας, Π. Γαλάνης, Α. Δάσκαλος, Μ. Μπίζιος

Αύριο, Κυριακή 11/9

Τετράκωπος άνευ(Π): Ι. Κωνσταντινίδης, Γ. Καρρόπουλος, Β. Κουτσελίνης, Θ. Μπάρδας

Τετραπλό σκιφ (Κ): Ε. Νάτσιουλα, Δ. Μουταφίδη, Σ. Γκέκα, Ν. Ντάρα

Δίκωπος άνευ (Π): Π. Γαλάνης, Α. Δάσκαλος

Τετραπλό σκιφ (Ε): Ν. Γκρέμος, Ν. Χωλόπουλος, Λ. Κοπίδης, Π. Αδάμ

Δίκωπος άνευ (Ν): Σ. Μιχαηλίδη, Β. Λαπίκοφ

Σκιφ (Ν): Λεμονιά Μακρυγιάννη

Τετραπλό σκιφ (Π): Α. Αθανασιάδης-Καούδης, Κ. Καραγιάννης, Σ. Κυριζόπουλος, Π. Μακρυγιάννης

Διπλό σκιφ (Ν): Ν. Δρογαλλά, Ε. Δράκου

Οκτάκωπος (Ε): Χ. Χατζηαυγουστής, Χ. Νικολάου, Α.Ε. Λάππας, Σ. Δημητρίου, Π.Α. Φοριζίδης, Αγγ. Καμήτας, Β. Κωστούλας, Δ. Κούτρας, Μ. Μπίζιος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου