ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναβολή για τις 30 Μαΐου πήρε η δίκη Ψωμιάδη-ΑΕΚ

αναβολή-για-τις-30-μαΐου-πήρε-η-δίκη-ψωμι-774954

Στις 30 Μαΐου θα συνεχιστεί η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη και των τεσσάρων συγκατηγορουμένων του για την υπόθεση της υπεξαίρεσης ποσού περίπου 21 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ, την περίοδο που βρισκόταν στην προεδρία της ΠΑΕ.

Η δίκη, μετά από πολλές αναβολές, εκφωνήθηκε σήμερα, Τετάρτη, αλλά διακόπηκε λόγω κωλύματος να παραστούν κάποιοι από τους συνηγόρους υπεράσπισης κατηγορουμένων.

Συγκατηγορούμενοι του Μάκη Ψωμιάδη -που είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση των «στημένων αγώνων του ποδοσφαίρου»- στην υπόθεση της ΑΕΚ είναι τα δύο συνονόματα και συνεπώνυμα εξαδέλφια του, Χαρίλαος και Χαρίλαος Ψωμιάδης, η λογίστρια Φιλιώ- Τριανταφυλλιά Γεωργίου και ο Αντώνης Κατσαρός.

Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος της ΑΕΚ, Χαρ. Οικονομόπουλος ανέφερε πως «επιτέλους, μετά από επτά, οκτώ αναβολές ξεκινά η εκδίκαση της υπόθεσης» ενώ επισήμανε ότι η έναρξη της δίκης συμπίπτει με τον υποβιβασμό της ΑΕΚ.

Από την πλευρά του, ο Μάκης Ψωμιάδης, διά του συνηγόρου Χρ. Στάθη, εξέφρασε «τη συντριβή του για τον υποβιβασμό της ΑΕΚ», αρνούμενος ωστόσο να δεχθεί ότι έχει μερίδιο ευθύνης για την οικονομική της κατάσταση. «Ο Μ. Ψωμιάδης δεν νοιώθει συνυπεύθυνος για την οικονομική της κατάρρευση» είπε ο κ. Στάθης, ο οποίος υπενθύμισε πως επί προεδρίας του εντολέα του η ομάδα είχε πάρει το τελευταίο της πρωτάθλημα.

Από τη μεριά της ΑΕΚ βρέθηκαν στο δικαστήριο -εκτός του δικηγόρου Χάρη Οικονομόπουλου, ο πρώην πρώην πρόεδρος Γιάννης Γρανίτσας, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Ρόκκας, ο Κυριάκος Χήνας και ο Βαγγέλης Δερμανούτσος.

Στο πλευρό του Ψωμιάδη βρέθηκαν και ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη, Σταύρος και η κόρη του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου