ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τέλος και ο Νικοπολίδης

τέλος-και-ο-νικοπολίδης-774983

Ο δρόμος του Ολυμπιακού με τον Αντώνη Νικοπολίδη χώρισε σήμερα, με την πειραϊκή ΠΑΕ να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον παλαίμαχο διεθνή τερματοφύλακα, στη δεύτερη κατά σειρά «ηχηρή» αποχώρηση από το «λιμάνι» σε μερικές ημέρες, καθώς είχε προηγηθεί το διαζύγιο με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Νικοπολίδη και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν και θα παραμείνει ένα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Νικοπολίδης είχε ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού τον περασμένο Οκτώβριο, ως βοηθός του Λεονάρντο Ζαρντίμ και μετά την απόλυση του Πορτογάλου ανέλαβε για ένα διάστημα πρώτος και οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος, ενώ μετά την έλευση του Μίτσελ παρέμεινε ως συνεργάτης του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η λύση της συνεργασίας έγινε κατόπιν επιθυμίας του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος φέρεται να επιθυμεί να εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε κάποιον άλλο σύλλογο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου