ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Είσοδος στο γήπεδο μόνο για τα μέλη του Δ.Σ. των ΠΑΕ»

είσοδος-στο-γήπεδο-μόνο-για-τα-μέλη-το-602564

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ξεκαθάρισε πως δεν θα προχωρήσει στην αναστολή της λειτουργίας της Super League 2 και πως θα στείλει σε Εισαγγελέα και ΕΑΔ το θέμα με την παραβίαση των μέτρων για την αποτροπή του κορονοϊού.

Η διοργανώτρια Αρχή της Super League 2 και της Football League ανακοίνωσε έπειτα από τη συνεδρίαση της Δευτέρας (10/5) την αυστηροποίηση του υγειονονομικού πρωτοκόλλου, με παρουσία στο γήπεδο μόνο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΕ και περισσότερους ελέγχους από την Αστυνομία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διοργανώτριας Αρχής: “Το Διοικητικό Συμβούλιο της Διοργανώτριας Αρχής Super League 2 – Football League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, μετά την ενημέρωση του Προέδρου για τις τρέχουσες εξελίξεις, αποφάσισε ομόφωνα να τηρηθεί αυστηρότερα το υγειονομικό πρωτόκολλο. Είσοδο στο γήπεδο δικαιούνται πλέον μόνο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ΠΑΕ ενώ σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΛ.ΑΣ θα αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι. Τυχόν παραβίαση του πρωτοκόλλου θα επισύρει αυστηρότατες ποινές στους παραβάτες”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου