ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχεια με Μαύρους Αετούς

συνέχεια-με-μαύρους-αετούς-590344

Η εμφάνιση του Ρήγα Φεραίου στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, στην ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου, μόνο ενθαρρυντική μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς μπορεί βαθμοί να μην ήρθαν, ωστόσο οι κυανόλευκοι πάλεψαν σε όλο το παιχνίδι, ενώ προηγούνταν έως και το 82’ λεπτό.

Η ήττα για το σύνολο του Λάκη Μπακάλη ήρθε στα τελευταία λεπτά, με το Ρήγα να έχει πλέον ξεχάσει το μαγνησιώτικο ντέρμπι, καθώς ψάχνει το τρίποντο στο σημερινό πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το 2017 (3μ.μ. Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου) με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Έπειτα ακολουθεί, την ερχόμενη Κυριακή, η δύσκολη (δεύτερη συνεχόμενη στο Βελεστίνο) αναμέτρηση, με έναν εκ των διεκδικητών του τίτλου, τον Διαγόρα Σεβαστής, όπου οι Μαγνησιώτες θα επιδιώξουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, κλείνοντας μια «φορτωμένη» εβδομάδα με τρία παιχνίδια σε διάστημα επτά ημερών.

Ο Ρήγας, στην έδρα του έχει φέτος συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος των έως τώρα πόντων του στη βαθμολογία, ενώ στο Βελεστίνο έχει «υποτάξει» αντιπάλους όπως τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λάρισας αλλά και τη Νίκη Βόλου, έχοντας δώσει δείγματα της ομαδικότητας, του δεσίματος, αλλά και των καλών μονάδων που διαθέτει.

Εξάλλου, ατού των Βελεστινιωτών είναι η επιθετική ευχέρεια, καθώς ο Ρήγας έχει σκοράρει 23 φορές σε 14 παιχνίδια, έχοντας την τέταρτη καλύτερη επίθεση, αλλά το σημείο στο οποίο η ομάδα του Λάκη Μπακάλη υστερεί είναι η αμυντική λειτουργία, καθώς ο Ρήγας έχει δεχτεί 24 τέρματα, κατέχοντας το αρνητικό ρεκόρ της χειρότερης άμυνας στον 2ο όμιλο.

Η άμυνα είναι στοιχείο, που ο Λάκης Μπακάλης δουλεύει καθημερινά με τους παίκτες τους, ενώ αν η ομάδα ήταν πιο συγκεντρωμένη στα μετόπισθεν, πολύ πιθανόν να βρισκόταν πιο ψηλά από τη σημερινή 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Σημαντικό για το Ρήγα είναι το παιχνίδι με τους Μαύρους Αετούς, ενώ η ομάδα του Ελευθεροχωρίου βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας και θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα των Τρικάλων δύσκολα σκοράρει, ενώ στα συν του Ρήγα είναι ότι οι Μαύροι Αετοί δεν έχουν αποκτήσει ρυθμό, καθώς το παιχνίδι τους με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την περασμένη εβδομάδα είχε αναβληθεί, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ωστόσο, οι Τρικαλινοί θα παλέψουν για την παραμονή, ενώ ανακοίνωσαν προχθές και την απόκτηση των Απόστολου Τσιώλη και Νίκου Σιαμπάνη, ενισχύοντας τις γραμμές τους.

  • Σημειώνεται πως απών από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο αρχηγός των Βελεστινιωτών, Χρήστος Σπαθής, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στον αγώνα του Πανθεσσαλικού.

Σφυρίζει ο Παπαγεωργίου

Τη σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Ρήγα Φεραίο και τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Βελεστίνου, θα διευθύνει ο κ. Παπαργυρίου από τον σύνδεσμο Πιερίας, με βοηθούς τους κ.κ. Θεοδώρου και Μηνούδη του ιδίου συνδέσμου.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου