ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Βίκυ Κοσμίδου

στο-παγκόσμιο-πρωτάθλημα-η-βίκυ-κοσμί-489958

Για την Σερβία και συγκεκριμένα για το Βελιγράδι αναχωρεί στις 25 Οκτωβρίου η Εθνική Ομάδα ΚΑΡΑΤΕ Ανδρών – Γυναικών όπου θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις 27-31 Οκτωβρίου.

Από τον Βόλο, τη Μαγνησία αλλά και ολόκληρη τη Θεσσαλία θα συμμετάσχει η Πρωταθλήτρια Ευρώπης της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ KYOKUSHINKAI ΚΑΡΑΤΕ Βίκυ Κοσμίδου στην κατηγορία -50 κιλά Γυναικών, η οποία το τελευταίο διάστημα προπονείται τόσο με το κλιμάκιο της Βορείου Ελλάδος, όσο και με το κλιμάκιο της Νοτίου Ελλάδος σε καθημερινή βάση, ενώ ολοκληρώνει την προετοιμασία της στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ KYOKUSHINKAI ΒΟΛΟΥ με τον δάσκαλο πατέρα της κ. Γιώργο Κοσμίδη.

Η Βίκυ, η οποία από τις αρχές του 2010 κατέκτησε 2 χρυσά πανευρωπαϊκά μετάλλια, 2 χάλκινα βαλκανικά, 1 χρυσό στο Διεθνές Τουρνουά στο Μιλάνο και 1 χρυσό στο Πανελλήνιο Ανδρών-Γυναικών ευελπιστεί σε μια ακόμη διάκριση στην κορυφαία αυτή διοργάνωση με την οποία κλείνει και η αγωνιστική της συμμετοχή για το 2010.

Η ελληνική αποστολή αποτελείται από δώδεκα (12) αθλητές, δύο (2) διαιτητές και δύο (2) προπονητές και από τον αρχιπροπονητή Κανέλλη Ιωάννη, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντά του αρχηγού αποστολής.

Τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής των αθλητών της Ελληνικής Εθνικής ομάδος ανέλαβαν οι Σύλλογοι αυτών λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης που έχει αγγίξει και όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΚΑΡΑΤΕ συμμετέχουν ενενήντα πέντε (95) χώρες με τις αντίστοιχες εθνικές ομάδες στις οποίες περιλαμβάνονται οι καλύτεροι αθλητές με ένα ιδιαίτερα υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου