ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με τον Γιάννη Στεφάνου οι προπονήσεις στους συλλόγους Kyοkushinkai Karate

με-τον-γιάννη-στεφάνου-οι-προπονήσεις-505559

Αρχισαν οι προπονήσεις και οι εγγραφές της νέας εκπαιδευτικής περιόδου 2010-2011 των Αθλητικών Συλλόγων του Kyokushinkai Karate Βόλου, Παγασών 119, Αλμυρού, έναντι Αγίου Δημητρίου, με εκπαιδευτή τον πτυχιούχο προπονητή της Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Ιωάννη Στεφάνου, αρχηγό-εκπρόσωπο του Πρώτου μεγάλου γκρουπ του Kyokushinkai Karate στην χώρα μας, με πολλές αγωνιστικές συμμετοχές σε πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Ο κ. Στεφάνου είναι ευρωπαϊκός διαιτητής στο kyokushinkai karate.
Διδάσκει από το 1987 στους αθλητές των Συλλόγων το πρόγραμμα της Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai karate, όπως έχει ορίσει ο μεγάλος δάσκαλος, αρχηγός και ιδρυτής του kyokushinkai karate, Sosai Mas Oyamas 10 Dan, τόσο στο εξεταστικό όσο και στο αγωνιστικό μέρος, σύμφωνα πάντα με τα ιαπωνικά πρότυπα του συστήματος. Αυτό άλλωστε το έχουν αποδείξει με τις επιτυχίες τους οι αθλητές και οι αθλήτριες των Συλλόγων μας, σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις των Πρωταθλημάτων σε πανελλήνιο, βαλκανικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Σκοπός των Συλλόγων και της Πανελλήνιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate είναι η διαπαιδαγώγηση των αθλητών μέσω του καράτε, με αποτέλεσμα την δημιουργία ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων, ένα απαραίτητο και σημαντικό μέρος του αθλητισμού, στο οποίο ο προπονητής κ. Ιωάννης Στεφάνου ρίχνει τη μέγιστη βαρύτητα και προσοχή. Παράλληλα διδάσκει προσωπικά ο ίδιος με υπομονή και αγάπη τόσο στο άθλημα, όσο και στους αθλητές της προσχολικής ηλικίας παίδων, των εφήβων, ανδρών και γυναικών, τμήματα που λειτουργούν στους Συλλόγους μας. Από φέτος θα λειτουργήσει τμήμα προσχολικής ηλικίας 3 – 5 ετών.

Την μέγιστη συμπαράσταση του προπονητή κ. Ι. Στεφάνου έχουν όλοι οι αθλητές από την αρχή της εκπαίδευσής τους και ειδικότερα τα νέα ταλέντα που επιλέγονται να ασχοληθούν με τον πρωταθλητισμό και την αγωνιστική ομάδα των Συλλόγων, μιας και η πολιτεία παρέχει σήμερα μέσω της Ομοσπονδίας την επαγγελματική αποκατάσταση των πρωταθλητών μας. Βοηθοί εκπαιδευτές του κ. Ιωάννη Στεφάνου είναι η Κυριακή Στεφάνου Πανελλήνια Πρωταθλήτρια και ο Ευρωπαϊκός Πρωταθλητής Μάριος Στεφάνου.

Τέλος, τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων εύχονται στους αθλητές και στον προπονητή κ. Ι. Στεφάνου καλή χρονιά στη νέα εκπαιδευτική περίοδο του 2010-2011 με πολλές επιτυχίες για τους Συλλόγους και την πόλη μας.

Εγγραφές & προπονήσεις καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου Βόλου, Παγασών 119, τηλ./fax: 24210 56766.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου