ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με Κέρκυρα σήμερα ο ΟΥΚ

με-κέρκυρα-σήμερα-ο-ουκ-474610

Σήμερα Τετάρτη διεξάγονται τα υπόλοιπα παιχνίδια της Α’ Προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στην υδατοσφαίριση Ανδρών Σήμερα στις 2.30 μ.μ. ο ΟΥΚ Βόλου θα φιλοξενήσει την Κέρκυρα στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας.
Στην πρώτη τους επίσημη αναμέτρηση για την φετινή σεζόν οι παίκτες του Ζαφείρη Μαρινάγη θα φιλοξενήσουν στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας την ομάδα της Κέρκυρας, κόντρα στην οποία και θα επιδιώξουν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Φυσικά και ο στόχος της βολιώτικης ομάδας δεν είναι για φέτος η κατάκτηση του κυπέλλου, ωστόσο ο ΟΥΚ θα παλέψει να πάρει την νίκη σε ένα παιχνίδι που θυμίζει περισσότερο παιχνίδι προετοιμασίας. Οι πολίστες του ΟΥΚ θα πέσουν στην μάχη της πισίνας ώστε να κατακτήσουν την πρόκριση για λόγους γοήτρου ένα περίπου μήνα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών στο Πόλο.
Η τεχνική ηγεσία θα στερηθεί των υπηρεσιών τριών βασικών παικτών της, μιας και οι Βαμβουνάκης και Μυκονιάτης έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενώ απών θα είναι και ο Γλύκας ο οποίος είναι τιμωρημένος από την περσινή σεζόν. Στην αποστολή θα βρίσκονται πάντως οι: Τουριόγλου, Τσανάκας, Γεωργακόπουλος, Μπενόπουλος, Κουρτίδης, Μπλάνας, Ευαγγελός, Φ. Μαρινάγης, Τ. Μαρινάγης, Μαρασλής, Χατζηγούλας, Ιωαννίδης, Μάρκου, Κούτρας και Νικολέρης. Αξίζει να σημειωθεί πως την πρόκριση στην επόμενη φάση έχουν πάρει ήδη δίχως να αγωνιστούν τόσο ο ΟΦΗ, όσο και ο ΝΟ Αργοστολίου, αφού και οι αντίπαλοι τους Ηλυσιακός και Ποσειδών Ιλισίων δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Επίσης στην επόμενη φάση έχει προκριθεί η ομάδα του ΝΟ Χανίων με την ομάδα της Κρήτης να επικρατεί με 10-3 εκτός έδρας της ΝΕ Πατρών σε μία μάχη που δόθηκε την περασμένη Κυριακή. Η Β’ Προκριματική φάση θα διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου και η κλήρωση της θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου στα γραφεία της ΚΟΕ στις 2.30 μ.μ. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν επίσης οι ομάδες: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ και ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ. Τέλος η Προημιτελική φάση θα διεξαχθεί στις 16 Μαρτίου και το Final Four στις 27 και 28 Μαΐου. Διαιτητές της αναμέτρησης στο Κολυμβητήριο του Βόλου θα είναι οι κ.κ. Σπανούδης και Μονιούδης. Όσον αφορά τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια αυτό που ξεχωρίζει είναι το ζευγάρι Καλαμάκι-Εθνικός, μιας και είναι το μοναδικό μεταξύ ομάδων της Α1.
 
Το σημερινό πρόγραμμα:
Κολ. Νέας Ιωνίας (2.30 μ.μ.) ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ – ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (Σπανούδης, Μονιούδης)
Κολ. Περιστερίου (4 μ.μ.) ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ (Κυράνης, Χατζηαναστασίου)
Κολ. Αγ. Νικολάου (5 μ.μ.) ΝΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιαννακάκης, Καζούλης)
Κολ. Αλίμου (7 μ.μ.) ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ (Σταυρίδης, Παϊρακταρίδης)
Κολ. ΑΝΟΓ (8.30 μ.μ.) ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡ. (Μπιράκης, Μπουδραμής)
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου