ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε την πρόκριση και σήμερα πάει Αλεξάνδρεια

πήρε-την-πρόκριση-και-σήμερα-πάει-αλεξ-496573

Πολύ εύκολα με σκορ 14-7 επικράτησε η ομάδα πόλο της Νίκης του Άλμπατρος, στην τελευταία μέρα των ημιτελικών (το παιχνίδι με το ΠΕΚΕΔ το παίρνει άνευ αγώνα) και σήμερα θα αντιμετωπίσει, με φόντο ένα εισιτήριο ανόδου, το Νηρέα Κατερίνης ή τη ΝΑΣΗ Ημαθίας στην Αλεξάνδρεια.
Οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν αήττητοι την ημιτελική φάση και στην παρθενική τους παρουσία στο πρωτάθλημα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Βέβαια η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι μεγάλη, αφού η Κολυμβητική Ομοσπονδία δεν έδωσε το περιθώριο ξεκούρασης και ενώ χθες ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της ημιτελικής φάσης σήμερα διεξάγεται η τελική.
Ο αντίπαλος θα προκύψει ανάλογα από τα αποτελέσματα του ομίλου που διεξάγεται στην Ημαθία και ο σημερινός αγώνας θα διεξαχθεί ή στις 10.30 π.μ ή στις 11.30 π.μ. Στο χθεσινό παιχνίδι η Νίκη επικράτησε πολύ εύκολα με 14-7 του Άλμπατρος στο τελευταίο ματς των ημιτελικών με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ευαγγελινό που πέτυχε τέσσερα γκολ και Πετρίδη που πέτυχε τρία.
Τα υπόλοιπα τέρματα σημείωσαν οι Παρασκευάς Β. (2), Τάσιος, Παρασκευάς Λ., Κρίτος, Στεφανόπουλος και Νικολάου. Λόγω τραυματισμών δεν αγωνίστηκαν οι Αδαμάσογλου και Φτούλης οι οποίοι ωστόσο αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά στο σημερινό ματς. Ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι μικροί Σκρέτας και Τζίντζος.
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 6-3, 4-2, 2-0.
Να θυμίσουμε πως στη Γ’ Εθνική από τις τέσσερις ομάδες που θα αγωνιστούν στα τελικά θα ανέβουν οι τρεις. Αυτό σημαίνει πως αν η Νίκη κερδίσει είτε το πρωινό ματς και παίξει στον τελικό είτε χάσει και παίξει στο μικρό τελικό, αυτό που θα θέλει είναι μόνο μία νίκη για να εξασφαλίσει την άνοδο. Την αποστολή στην Ημαθία θα ακολουθήσουν οι: Αδαμάσογλου Γιώργος, Μπατζιάκας (τερματοφύλακες), Παρασκευάς Λευτέρης, Μαχαίρας Γιάννης (αμυντικοί), Φτούλης Γιάννης, Ευαγγελινός Ανδρέας (φουνταριστοί), Βασίλης Παρασκευάς, Πετρίδης Λεωνίδας, Σκοτεινιώτης Κώστας, Λιάγκος Αχιλλέας, Τάσιος Στέφανος, Μάκος Ιωάννης, Νικολάου Γιώργος, Κρίτος Βασίλης (περιφερειακοί) και οι 14χρονοι Σκρέτας Κων/νος και Τζίντζος Ευάγγελος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου