ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόνο Νίκη με Τύρναβο

μόνο-νίκη-με-τύρναβο-471875

Μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στο κυανόλευκο συγκρότημα ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με τον Τύρναβο στο Παντελής Μαγουλάς (3μμ). Οι παίκτες της Νίκης μετά από δυο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς που θα διατηρήσουν την ομάδα στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου.

Στο βασικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψει ο Κόσογλου, που εξέτισε την ποινή του. Ο έμπειρος πορτιέρο θα υπερασπιστεί την εστία, ενώ στην ενδεκάδα θα επιστρέψει όπως όλα δείχνουν και Γραμματικόπουλος, αντί του Μασίας που δεν ικανοποίησε την Κυριακή στην Αμφισσα. Ο Τύρναβος αν και νεοφώτιστος, αποτελεί έναν εξαιρετικά επικίνδυνο αντίπαλο, που θα έρθει στη Νέα Ιωνία με σκοπό να δημιουργήσει προβλήματα στους γηπεδούχους.

Ο Πέντρο Πασκούλι προετοιμάζει την ομάδα του για το κρίσιμο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Football League 2 με τον Τύρναβο ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στην τακτική και στην ψυχολογία. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται ουσιαστικά σήμερα και αύριο θα πραγματοποιηθεί χαλάρωμα. Χθες η Νίκη δεν είχε και πάλι γήπεδο να προπονηθεί και γυμνάστηκε στο βοηθητικό του Παντελής Μαγουλάς, αφού αυτό του Αγίου Γεωργίου είχε χιόνι. Μόνο ο Βλάχος δεν γυμνάστηκε και δεν υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά.

«Παγώνω τις μεταγραφές»

Επιτέλους λίγο ηρεμία… Αυτό είναι που επιζητά η Νίκη από την αρχή της σεζόν, αλλά δυστυχώς υπάρχουν συνεχώς εξελίξεις που έρχονται να διαταράξουν το κλίμα. Αυτή την φορά ο Στράτος Γιδόπουλος με δήλωση του βάζει και πάλι «φυτίλι» και σκορπά την ανησυχία. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δηλώνει απογοητευμένος, χωρίς να αναφέρει το γεγονός που τον έκανε να νιώσει έτσι και αναγγέλλει ανακοινώσεις μετά το ματς της Κυριακής…

Η ηρεμία είναι το συστατικό που λείπει από την ομάδα για να μπορέσει να δουλέψει απόλυτα συγκεντρωμένη στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί, αλλά ο Γιδόπουλος δήλωσε ότι παγώνει και τις μεταγραφές.

Συγκεκριμένα ο Στράτος Γιδόπουλος δήλωσε σχετικά: «Επειδή είμαι απογοητευμένος από όλους και με όλα, παγώνω όλες τις ενέργειες για τις μεταγραφές και θα κάνω ανακοινώσεις μετά το ματς της Κυριακής».

Απαντες πάντως πιστεύουν ότι και αυτή η κρίση θα ξεπεραστεί και η ομάδα θα προχωρήσει κανονικά, όμως και πάλι μια τέτοια δήλωση δεν βοηθά τους κυανόλευκους στην ψυχολογία τους και στην συγκέντρωση τους.

Δεν ανησυχούν για την απόφαση της ΕΠΟ

Εν τω μεταξύ χθες από το Διαιτητικό Τακτικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκδόθηκε απόφαση κατά της ΠΑΕ Νίκη με την οποία τιμωρείται με ποινή αφαίρεσης βαθμών και κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου λόγω οφειλών σε ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα ο Μάρκος Χατζηλιάδης που έχει αγωνιστεί μόνο σε τέσσερα ματς την σεζόν 2008-2009 με την κυανόλευκη φανέλα κέρδισε την υπόθεση και μπορεί να ενεργοποιήσει το αίτημα τιμωρίας της κυανόλευκης ομάδας για 4.000 ευρώ. Βέβαια στην ΠΑΕ δεν ανησυχούν. Θα καταβληθεί το ποσό και δεν θα ενεργοποιηθεί τελικά το αίτημα του ποδοσφαιριστή για τιμωρία.

Χαλάει του Τσαβάρι

Τελικά η ομάδα του Ρικάρντο Τσαβάρι μπήκε εμπόδιο στην μεταγραφή του στη Νίκη Βόλου. Η Ντεπορτίβο Μέρλο δεν αφήνει τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό να φύγει παρά το γεγονός ότι η συμφωνία που υπήρχε μεταξύ τους ήταν ότι αν ερχόταν πρόταση από το εξωτερικό θα μπορούσε να αποχωρήσει χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Ο Τσαβάρι μπορεί να διεκδικήσει τα δικαιώματα του μόνο μέσω της νομικής οδού, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν χρονοβόρο και δεν συμφέρει ούτε τη Νίκη, ούτε και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Η Ντεπορτίβο Μέρλο ζητάει χρήματα για να τον παραχωρήσει στους κυανόλευκους… Η μεταγραφή του 25χρονου Αργεντίνου φαίνεται πως χαλάει, εκτός αν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Οσον αφορά στην μεταγραφή του Γιάννη Τσάγγαρη, χθες ο έμπειρος μέσος θα είχε συνάντηση στην Καρδίτσα για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να λύσει το συμβόλαιο του με την Αναγέννηση. Ετσι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις για το θέμα της μεταγραφής του στη Νίκη.

Ο Τσαλουχίδης στο Παντελής Μαγουλάς

Ο Χρήστος Τσαλουχίδης από τον σύνδεσμο του Κιλκίς θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης που θα γίνει την Κυριακή στο Παντελής Μαγουλάς. Βοηθοί του θα είναι οι Μιχαήλ Ευθυμίου και Απόστολος Αποστολίδης από τον ίδιο σύνδεσμο και τέταρτος ο Αντώνιος Κορέστης από την Λάρισα.

Την Τετάρτη το ρεπό της η Νίκη

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League 2. Η Νίκη θα πραγματοποιήσει το ρεπό της την συγκεκριμένη αγωνιστική, ενώ οι αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν και πάλι Τετάρτη στις 5 Ιανουαρίου του 2011. Τα παραπάνω έχουν ανακοινωθεί από την Ενωση Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου