ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξανά στο περίμενε…

ξανά-στο-περίμενε-471128

Χθες έτρεχε για θέματα της ομάδας, αλλά παράλληλα συνέχιζε να επιμένει ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ της Νέας Ιωνίας. Ανακοίνωση πάντως δεν βγήκε, ούτε τελικό συμπέρασμα. Ο λόγος για τον μεγαλομέτοχο της Νίκης Στράτο Γιδόπουλο, που για πολλοστή φορά από τότε που έχει αναλάβει την ομάδα είπε τη λέξη «αποχωρώ», αλλά επίσημη τοποθέτησή του προς το παρόν δεν υφίσταται.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Στράτος Γιδόπουλος είχε επικοινωνία με συνεργάτη του για να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε η ομάδα να πάρει τα χρήματα που εγκρίθηκαν από την Πολιτεία για την κατασκευή του χλοοτάπητα του Παντελής Μαγουλάς, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες. Παράλληλα έλυσε σύμφωνα με πληροφορίες τα συμβόλαια δυο ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των Μαλντονάδο και Μασίας.

Από κει και πέρα όμως, παρά τις ενέργειες που έκανε και χθες για την ομάδα, ο Στράτος Γιδόπουλος επιμένει στο στενό του περιβάλλον ότι έχει ήδη αποχωρήσει και ότι είναι πολύ εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά των φιλάθλων, αλλά και δυσαρεστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών.

«Εφερα παίκτες όπως ο Διγκόζης και ο Βακουφτσής για να βγει η ομάδα. Για ποιον λόγο έχουν τέτοια συμπεριφορά απέναντί μου», φέρεται να είναι τα λόγια του Γιδόπουλου, τα οποία και μετέφερε στο περιβάλλον του, θέλοντας να δικαιολογήσει την απόφασή του να εγκαταλείψει. Προς το παρόν όμως δεν μπορεί κανείς να μιλήσει για απόφαση, αφού δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα, αλλά για σκέψη.

Εν τω μεταξύ το ΔΣ της ομάδας με τους τοπικούς παράγοντες συνεδρίασε χθες αργά το βράδυ και κατέληξε σε συμπέρασμα ότι οικονομικά, μόνα τους τα μέλη της τωρινής διοίκησης δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις. Η ομάδα χρειάζεται άμεσα χρήματα για να κινηθεί και για να λειτουργήσει και δεν είναι εφικτό να βρεθούν μέσα στις επόμενες ημέρες. Τα μέλη του ΔΣ προσπάθησαν να καταλήξουν σε λύσεις, ωστόσο το μόνο που μπορούν να πουν προς το παρόν είναι ότι θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο και πως δεν θα την αφήσουν να διαλυθεί. Όμως και αυτοί από την πλευρά τους θα τηρήσουν μερικές μέρες στάση αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο Γιδόπουλος.

Μερίδα φιλάθλων πάντως εκφράζει την επιθυμία της να αποχωρήσει ο μεγαλομέτοχος, αφού θεωρούν ότι και με την υπάρχουσα κατάσταση η Νίκη έχει φτάσει σε τέλμα και δεν υπάρχει μέλλον.

Την ερχόμενη εβδομάδα στις 30 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένη άλλωστε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Αν μέχρι τότε δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση, το σίγουρο είναι ότι θα ξεκαθαρίσει εκείνη την ημέρα. Οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις 27 Δεκεμβρίου στις προπονήσεις και θα κινηθούν ανάλογα με τις εξελίξεις στη συνέχεια.

Εν τω μεταξύ η Νίκη εκτός από τα 4.000 ευρώ για τον Μάρκο Χατζηλιάδη που καλείται να πληρώσει για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να καταβάλλει και 16.000 ευρώ περίπου στον Κώστα Σβανιά, αφού κέρδισε και αυτός την προσφυγή του.

Ανακοίνωση του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης»

Από το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση: «Αδέρφια Νικιώτες, μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο σύνδεσμός μας χρειάζεται την άποψη όλων των μελών του για να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις του. Ολοι στην εξαιρετικής σημασίας Γενική συνέλευση του Blue Club «Π. Ντοκούζης», την Τετάρτη 23/12/2010 στις 7 το απόγευμα στα γραφεία του συνδέσμου. Θα ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για την στάση και την θέση του συνδέσμου μας απέναντι σε πολύ σημαντικά ζητήματα. Μία Πόλη, Μια Αγάπη, Μία Ομάδα. Μέσα από τις στάχτες ξαναγεννιόμαστε»…

Συνεδρίαση της Διοργανώτριας Αρχής

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 16.00 το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ–FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης: 1.Αγωνιστικά θέματα και συζήτηση επί της πορείας των Πρωταθλημάτων Β’ & Γ’ Εθνικής κατηγορίας. 2.Μετακινήσεις ομάδων. 3.Ενημέρωση για συνάντηση με ΠΣΑΠ. 4.Διάφορα Θέματα.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου