ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίρνει σειρά ο Ηρακλής

παίρνει-σειρά-ο-ηρακλής-426462

Την Κυριακή δίνεται η συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου να φιλοξενεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στις 3 μ.μ. τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Μετά την εντυπωσιακή όσο και πολύτιμη νίκη των ερυθρόλευκων επί της ΑΕΛ οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής.

Η νίκη επί των Βυσσινί ήταν αυτή που βάζει πλέον σε ευρωπαϊκή τροχιά την ομάδα του Βόλου που έχει θέσει ως νέο στόχο την έξοδο στην Ευρώπη και την εξασφάλιση μίας εκ των πέντε πρώτων θέσεων. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε σοβαρός σε ακόμη ένα παιχνίδι και με οργανωμένες αντεπιθέσεις έφθασε σε μία ιστορική νίκη η οποία τον φέρνει στην 5η θέση όπου και ισοβαθμεί με τον Εργοτέλη αλλά και την Καβάλα έχοντας από 31 βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, έχοντας πλέον στο πλευρό τους και τον κόσμο τους, ο οποίος μπορεί να έλειπε από το AEL FC ARENA ωστόσο φρόντισε να επιφυλάξει αποθεωτική υποδοχή στην ομάδα του Βόλου.

Επιστροφή και φιλικό

Οι ερυθρόλευκοι χθες είχαν ρεπό με τον Σάκη Τσιώλη να δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του για ξεκούραση. Σήμερα χωρισμένοι σε δύο γκρουπ θα προπονηθούν στο Πανθεσσαλικό, ενώ όσοι δεν έπαιξαν στην Λάρισα θα αγωνιστούν σε ακόμη ένα φιλικό κόντρα στην ομάδα Κ-20 του Αντώνη Μάνδαλου όπως συνηθίζεται κάθε Τετάρτη. Από εκεί και πέρα σχετικά με τις ποινές αποφασίστηκε ο Ουμπίντες να εκτίσει στο ματς με τον Πανσερραϊκό, μιας και συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, ενώ ο Αλβαρεζ που συμπλήρωσε επτά θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με Πανσερραϊκό και Κέρκυρα. Κόντρα στην Κέρκυρα δεν θα αγωνιστεί και ο Τομάς. Από την αναμέτρηση της Κυριακής θα απουσιάζει ο Στάθης Ρόκας ο οποίος και έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ επιστρέφει και πάλι ο Ηλίας Σολάκης με τον έμπειρο επιθετικό να έχει εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΛ.

Θέλει να φύγει ο Ροντρίγκεζ;

Δηλώσεις σε ΜΜΕ της Χιλής φέρεται να έχει κάνει ο Αργεντίνος επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου Γκαμπριέλ Ροντρίγκεζ σύμφωνα με τα οποία θα ήθελε να επιστρέψει και πάλι στην Λατινική Αμερική. Ο νεαρός επιθετικός βρίσκεται στον Βόλο ως δανεικός από την Μπόκα Τζούνιορς και με δηλώσεις του φαίνεται ότι θέλει να επιστρέψει στην Νουμπλένσε της Χιλής όπου είχε δοθεί επίσης ως δανεικός. Ο Ροντρίγκεζ που έκανε ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα στη Λάρισα, αντικαθιστώντας τον Μαρτίν στο 90’ δήλωσε: «Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αλλά θα συζητούσα το ενδεχόμενο να επιστρέψω. Όλα όμως εξαρτώνται από τους διοικούντες της Μπόκα Τζούνιορς».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου