ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δύο στα δύο και θα πάρουμε τα πάνω μας»

δύο-στα-δύο-και-θα-πάρουμε-τα-πάνω-μας-435604

Η Νίκη μέχρι σήμερα δεν έχει δεχτεί τα δώρα των υπολοίπων διεκδικητών της ανόδου. Δεν έχει εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες για να μειώσει τη διαφορά και να μπει ξανά στην προνομιούχο τριάδα του Βορείου Ομίλου της FootballLeague 2. Παρά ταύτα όμως δεν έχει απομακρυνθεί αισθητά και δεν έχει βγει εκτός του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Υπάρχουν ακόμα ελπίδες και σύμφωνα με τον Στράτο Γιδόπουλο, αυτές θα «παίξει» η κυανόλευκη ομάδα στα δυο παιχνίδια που ακολουθούν με Κοζάνη το Σάββατο και με την Επανωμή στη συνέχεια.
 
Πέντε βαθμοί διαφορά από την τρίτη θέση, έξι από την δεύτερη και επτά από την πρώτη. Ετσι έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία για τη Νίκη. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θεωρεί ότι αν το σύνολο του Βέλικο Ντόβενταν κάνει το δυο στα δυο στα ματς που ακολουθούν θα πάρει τα πάνω του και θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις την άνοδο. «Αν η ομάδα μπορέσει και κάνει δυο συνεχόμενες νίκες στα επόμενα ματς, τότε θα πάρει τα πάνω της και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Πρέπει να κατακτήσει το απόλυτο σε βαθμούς στα δυο παιχνίδια με Κοζάνη και Επανωμή. Φυσικά δυσκολότερος είναι ο εκτός έδρας αγώνας στην Επανωμή, αλλά προέχει το ματς του Σαββάτου για εμάς. Υπάρχουν ακόμα ελπίδες. Τίποτα δεν χάθηκε. Είμαστε κοντά και μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, αρκεί να το πιστέψουν και οι ποδοσφαιριστές», δήλωσε ο Στράτος Γιδόπουλος, που περιμένει από τους παίκτες ακόμα περισσότερα στη συνέχεια.
Τα προβλήματα πάντως δεν λένε να σταματήσουν για τον Βέλικο Ντόβενταν. Στο όνομα του σίγουρου απόντα Κυπτίου που είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας που αντίκρισε στα Γιαννιτσά και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την Κοζάνη το Σάββατο, προστέθηκε στο απουσιολόγιο και αυτό του Παναγιώτη Πετρά. Δεν στάθηκε τελικά δυνατό να του εξασφαλιστεί άδεια από την στρατιωτική μονάδα που υπηρετεί την θητεία του και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα λείψει από την αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής.
Από κει και πέρα συνεχίζει να πονάει στην μέση ο Γιάννης Τσάγγαρης, που δεν έκανε και χθες προπόνηση και δεν θα προλάβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Κοζάνη. Οι Στέλιος Μαϊστρέλλης και Ματίας Ολιβερ πάντως γυμνάστηκαν κανονικά χθες και όπως φαίνεται επιστρέφουν μετά τους τραυματισμούς που αντιμετώπισαν για να ενισχύσουν την κυανόλευκη ομάδα. Ο Αργεντίνος που κρίθηκε ανέτοιμος για το προηγούμενο ματς φαίνεται πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής στον αγώνα του Σαββάτου.   
 
Περίμενε αργά χθες το βράδυ
Χθες αργά το βράδυ υποστήριζε ο Στράτος Γιδόπουλος ότι θα έπαιρνε την τελική απάντηση για τον Πεντρίνιο από τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή. Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου ως γνωστόν έχει κολλήσει στην συγκατάθεση της πρώην του ομάδας, ώστε να σταλεί η μπλε κάρτα από την Ομοσπονδία της χώρας του για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας.
 
Ο Μπόρτζαρης στο Παντελής Μαγουλάς
Ο Αθανάσιος Μπόρτζαρης από την Ενωση Αχαΐας θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου με την Κοζάνη που θα γίνει το Σάββατο στο Παντελής Μαγουλάς. Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει διευθύνει ξανά αγώνα των κυανολεύκων στο παρελθόν και συγκεκριμένα την σεζόν 2009-2010 το ματς στην Κρανούλα, στο οποίο η Νίκη πήρε λευκή ισοπαλία. Βοηθοί του θα είναι επίσης οι Αχαιοί Γιώργος Αναγνωστόπουλος και Αλέξιος Καμζόλας και τέταρτος ο Ιωάννης Μπλούνας από την Φθιώτιδα.  
 
Ο ετήσιος χορός της Ερασιτεχνικής Νίκης
Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης προσκαλεί όλους τους φίλους του συλλόγου στον ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στο κέντρο διασκέδασης “SEE YOU”. Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης και το επιτελείο του υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά. Ώρα προσέλευσης 22:30 Προσκλήσεις διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου Μαιάνδρου 14 (γήπεδο Παντελής Μαγουλάς) και από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Τηλέφωνο κρατήσεων 6948582233, τιμή πρόσκλησης 25 €.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου