ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απέκτησε συγκάτοικο η Νίκη στην πέμπτη θέση

απέκτησε-συγκάτοικο-η-νίκη-στην-πέμπτ-455642

Μεγάλη νίκη πήρε ο Εορδαϊκός στην έδρα του, απέναντι στον Φωκικό με 2-1 και σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας, πιάνοντας στους 30 βαθμούς τη Νίκη Βόλου. Ετσι οι κυανόλευκοι έχουν από χθες συγκάτοικο στην κατάταξη, πιστεύοντας ότι θα απαλλαγούν από την παρουσία του και παράλληλα θα βελτιώσουν την θέση τους με νίκη το Σάββατο απέναντι στην Κοζάνη.

Το εξ αναβολής ντέρμπι της 20ής αγωνιστικής βρήκε νικητή τον Εορδαϊκό, καθώς με δύο τέρματα του Σικαλόπουλου λύγισε την αντίσταση της ομάδας του Μιχάλη Κασάπη, που δεν μπόρεσε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με νίκη.

Αν και η ομάδα της Αμφισσας προηγήθηκε στο παιχνίδι με τέρμα του Κουμπρόγλου με ωραίο πλασέ στην κίνηση μόλις στο 8ο λεπτό, η απάντηση από τους γηπεδούχους ήταν άμεση με τον Σικαλόπουλο να ισοφαρίζει στο 22ο με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Δήμα να προηγηθούν στο 55’ όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι στης εστίας του Αποστόλου. Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 82ο λεπτό όταν ο Σικαλόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, χάρισε την πολυπόθητη νίκη στην ομάδα του.

Ζήτησαν έξτρα επιχορήγηση ο Γιδόπουλος και οι υπόλοιποι

Στη συνάντηση που έκαναν εκπρόσωποι των ομάδων της Football League 2 με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Ιωάννη Σπανουδάκη, παραβρέθηκε χθες και ο Στράτος Γιδόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου εξέφρασε και από την πλευρά του τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της τρίτης κατηγορίας, αφού τα έσοδα είναι πολύ λίγα και τα έξοδα συνεχώς αυξάνονται.

Σε γενικότερο πλαίσιο οι εκπρόσωποι της Football League 2 ζήτησαν επιπλέον 700.000 ευρώ από την επιχορήγηση του ΟΠΑΠ, ώστε να καλυφθούν τουλάχιστον τα έξοδα των μετακινήσεων. Στην αρχή ο κ. Σπανουδάκης επέμενε ότι κάτι τέτοιο ήταν εφικτό να γίνει μόνο από τη νέα σεζόν, αλλά τελικά έδειξε κατανόηση και υποσχέθηκε στους εκπροσώπους των ομάδων ότι θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να δοθούν κάποια έξτρα χρήματα στις ομάδες κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι παράγοντες των ΠΑΕ της Football League 2 έφυγαν αισιόδοξοι ότι τα αιτήματα τους θα πραγματοποιηθούν και θα υπάρξει μια βοήθεια μέσα στον επόμενο μήνα, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στα οικονομικά έξοδα των ομάδων.

Να θυμίσουμε ότι την ερχόμενη Παρασκευή (18/2) έχει προγραμματιστεί συνάντηση όλων των εκπροσώπων των ομάδων της Γ’ Εθνικής στην Κατερίνη, όπου θα τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα αναδιάρθρωσης της κατηγορίας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου