ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λύσεις… στις απουσίες!

λύσεις-στις-απουσίες-426462

Τις λύσεις στις απουσίες του Κυριακάτικου αγώνα στο Χαριλάου με τον Αρη αναζητεί ο Ολυμπιακός και ο προπονητής Μάκης Κατσαβάκης ώστε να επιτευχθεί το θετικό αποτέλεσμα που αυτόματα βάζει την ομάδα στα πλέι οφ.
 
Στο ματς της Κυριακής ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει απουσίες το άγχος όμως και η πίεση θα είναι για τον Αρη που θέλει μόνο το νικηφόρο αποτέλεσμα για να παραμείνει ζωντανός στη μάχη των πλέι οφ ώστε όλα να κριθούν στο φινάλε του πρωταθλήματος. Για τη βολιώτικη ομάδα, η ισοπαλία αρκεί για να… παρατείνει τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν και άπαντες έχουν την πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν παρά τις απουσίες.
Αλλωστε, όπως έχει δείξει φέτος ο Ολυμπιακός Βόλου, διαθέτει ισχυρό ρόστερ με βάθος στον πάγκο, και όποτε παίκτες χρειασθήκαν δήλωσαν παρόντες.
Οπως πήρε την ευκαιρία από την ομάδα Νέων ο Παύλος Μητρόπουλος και είναι βασικός στα τελευταία ματς έτσι την Κυριακή, υπάρχει η ευκαιρία για τον Γκότοβο.
Ο Μάκης Κατσαβάκης σκέφτεται να ξεκινήσει τον Βαγγέλη Γκότοβο στο αρχικό σχήμα με τον 25χρονο αμυντικό που δεν έχει άλλη συμμετοχή να καλύπτει θέση στο κέντρο της άμυνας.
Οι απουσίες στο κυριακάτικο ματς είναι αρκετές και βασικές με αποτέλεσμα να αλλάζει ολόκληρη η άμυνα, αφού εκτός από τις από πριν γνωστές απουσίες των Πίτερ Ντολεζάι και Ζόλταν Σέλεσι που είχαν δηλωθεί να εκτίσουν την τιμωρία τους στο ματς στο Χαριλάου με τον Άρη ήρθαν και οι αυτές των Πάπα Χαλιφά Σανκαρέ και Γιάννη Ζαραδούκα, που συμπλήρωσαν κάρτες και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Άρη και Παναθηναϊκό!
Εκτός από τις 4 αυτές απουσίες λόγω τιμωρίας από το κυριακάτικο ματς θα απουσιάσουν και οι δυο τραυματίες Αργεντίνοι. Ο Βιθέντε Μόνχε μάλιστα μετέβη με την οικογένειά του στην Αργεντινή λόγω προσωπικού του προβλήματος, ενώ δεν μπορεί να επιστρέψει και ο Λεάντρο Άλβαρεζ, που αυτό που μπορεί -και όχι σίγουρα- είναι να προλάβει να αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Σε αντίθετη περίπτωση Μόνχε, Άλβαρεζ, Σανκαρέ, Ζαραδούκας θα είναι πάλι στη διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη στα Play off, ενώ οι Ντολεζάι και Σέλεσι θα επιστρέψουν με τον ΠΑΟ.
Η 7η απουσία είναι αυτή του Κώστα Καπετάνου που έχει τεθεί εκτός ομάδας, ενώ όπως όλα δείχνουν την Κυριακή δεξιά θα παίξει ο Ψυχογιός, αριστερά ο Ρόκας και στο κέντρο της άμυνας οι μόνοι που είναι διαθέσιμοι, δηλαδή ο Γάλλος Χαβιέ Τομάς που την περασμένη Κυριακή σκόραρε και ο νεαρός Βαγγέλης Γκότοβος που θα κάνει την πρώτη του συμμετοχή.
Το «παρών» στην χθεσινή προπόνηση έδωσε και ο Μάριο Μπρέσκα ο οποίος ταλαιπωρούνταν από ίωση και προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς για να προφυλαχθεί ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης.
 
Οι συμμετοχές
Μόνο ο Μάριο Μπρέσκα έχει ως τώρα συμμετοχή σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού (28) με τον Σλοβάκο να χει αγωνισθεί 1561 λεπτά και είναι και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 γκολ.
Ο Χουάν Μαρτίν έχει 26 συμμετοχές(1827′), ενώ σε 26 ματς έχει καθίσει κάτω από τα δοκάρια και ο Ελντίν Γιακούποβιτς.
Σε 25 ματς έπαιξε ο Σανκαρέ, σε 24 έπαιξαν οι Άλβαρες, Ζαραδούκα,Ρόκας και σε 23 οι Καπετάνος. Σε 22 αγώνες έπαιξαν οι Ουμπίντες, Σέλεσι, Σολάκης, σε 21 ο Μόνχε, σε 20 ο Ντολεζάι και ο Τομάς.
Σε 9 ματς έπαιξαν οι Ψυχογιός, Μητρόπουλος, Νοέ Ακόστα ,σε 7 ο Ρίκκα σε 6 οι Κάστρο, Πλιάγκας , σε 5 ο Καμπάνταης, σε 4 ο Νέμεθ, σε 3 ο Τικάο και ο Μ. Ρόκα και σε 2 οι Φραντζιπάνε και Ροντρίγκες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου