ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αντίπαλος… και οι απουσίες!

αντίπαλος-και-οι-απουσίες-426462

Ο Άρης είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού την Κυριακή και ο στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα

που αυτόματα βάζει την ομάδα στα πλέι οφ, όμως αντίπαλος είναι και οι πολλές απουσίες που κάνουν πιο δύσκολο το έργο του προπονητή, που αισιοδοξεί πάντως πως οι παίκτες που θα αγωνισθούν θα καταφέρουν να ανταποκριθούν και να καλύψουν τα κενά.

Οι απουσίες πάντως στο κυριακάτικο ματς είναι αρκετές και βασικές με αποτέλεσμα να αλλάζει κατά τα ¾ η άμυνα, αφού εκτός από τις από πριν γνωστές απουσίες των Πίτερ Ντολεζάι και Ζόλταν Σέλεσι που είχαν δηλωθεί να εκτίσουν την τιμωρία τους στο ματς στο Χαριλάου με τον Άρη ήρθαν και οι αυτές των Πάπα Χαλιφά Σανκαρέ και Γιάννη Ζαραδούκα, που ήταν στο όριο των καρτών και την Κυριακή κόντρα στην Ξάνθη συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες ο πρώτος και δέκα ο δεύτερος. Αυτό σημαίνει ότι η κανονική σεζόν για τους δύο ποδοσφαιριστές έχει τελειώσει πρόωρα, αφού αμφότεροι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Άρη και Παναθηναϊκό!

Εκτός από τις 4 αυτές απουσίες λόγω τιμωρίας από το κυριακάτικο ματς θα απουσιάσουν και οι δυο τραυματίες Αργεντίνοι. Ο Βιθέντε Μόνχε μάλιστα μετέβη με την οικογένειά του στην Αργεντινή λόγω προσωπικού του προβλήματος, ενώ δεν μπορεί να επιστρέψει και ο Λεάντρο Άλβαρεζ, που αυτό που μπορεί -και όχι σίγουρα- είναι να προλάβει να αγωνιστεί την τελευταία αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Σε αντίθετη περίπτωση Μόνχε, Άλβαρεζ, Σανκαρέ, Ζαραδούκας θα είναι πάλι στη διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη στα Play off, ενώ οι Ντολεζάι και Σέλεσι θα επιστρέψουν με τον ΠΑΟ.

Η 7η απουσία είναι αυτή του Κώστα Καπετάνου που έχει τεθεί εκτός ομάδας, ενώ όπως όλα δείχνουν την Κυριακή δεξιά θα παίξει ο Ψυχογιός, αριστερά ο Ρόκας και στο κέντρο της άμυνας οι μόνοι που είναι διαθέσιμοι, δηλαδή ο Γάλλος Χαβιέ Τομάς που την περασμένη Κυριακή σκόραρε και ο νεαρός Βαγγέλης Γκότοβος που θα κάνει την 1η του συμμετοχή .

Πάντως στον Ολυμπιακό υπάρχει αισιοδοξία, αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει πως ξεπερνούν και απουσίες και αποδίδουν και καλύτερα εκτός έδρας, όπου μετρούν έξι νίκες, πέντε ισοπαλίες και μόλις τρεις ήττες.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου