ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αποφάσεις στη Γενική Συνέλευση»

αποφάσεις-στη-γενική-συνέλευση-436947

Καυτό αναμένεται να είναι το επόμενο δεκαήμερο για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Η ανοιχτή συγκέντρωση των οργανωμένων, αλλά και η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής αναμένεται να καθορίσουν τις εξελίξεις. Η Ερασιτεχνική προς το παρόν δεν παίρνει θέση στην διάθεση που εξέφρασε μέσω δηλώσεών του ο Στράτος Γιδόπουλος να της δώσει τις μετοχές και όπως τονίζεται θα παρθούν αποφάσεις στη Γενική Συνέλευση.
 
«Εμείς περιμένουμε τη Γενική Συνέλευση. Δεν μπορούμε να πάρουμε έτσι αυθαίρετα θέση. Πρέπει να γίνει συζήτηση και να αποφασίσουμε όλοι μαζί. Στην Γενική Συνέλευση θα αποφασιστεί τι θέση θα κρατήσουμε. Πλησιάζει η ημερομηνία και όλα αυτά τα ζητήματα θα λυθούν. Εμείς πάντως το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάρουμε τις μετοχές και να τις διαθέσουμε σε όποιον θέλει να αναλάβει την ομάδα», δηλώνει ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Κώστας Μανιατάκης.
Να θυμίσουμε ότι με προχθεσινή δήλωσή του ο Στράτος Γιδόπουλος ξεκαθάρισε ότι είναι διατεθειμένος να δώσει τις μετοχές στην Ερασιτεχνική χωρίς αντάλλαγμα προκειμένου να βρεθεί λύση για την ομάδα και να βγει από το αδιέξοδο. Το μόνο που επιζητά ως προϋπόθεση για να γίνει το παραπάνω, είναι να υπάρξει μια συμφωνία ότι δεν θα αφήσουν τη Νίκη να διαλυθεί και να πέσει στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Βέβαια από τα λόγια μέχρι την πράξη και τις συζητήσεις που θα αποφέρουν κάποιο αποτέλεσμα και θα σηματοδοτήσουν ουσιαστικές εξελίξεις για την κυανόλευκη ΠΑΕ, προκειμένου να γυρίσει σελίδα στο ιδιοκτησιακό, υπάρχει απόσταση.
Πάντως σίγουρα δυο είναι τα γεγονότα μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες στα οποία εναποθέτουν τις ελπίδες τους για θετικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Η ανοιχτή συγκέντρωση που διοργανώνουν οι οργανωμένοι φίλαθλοι του Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης» και η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής. Ο Στράτος Γιδόπουλος, εκτός από την δήλωση που έκανε προκειμένου να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του για την διάθεση των μετοχών στην Ερασιτεχνική, κρατά γενικότερα στάση αναμονής. Περιμένει και ο ίδιος τα δυο παραπάνω γεγονότα για να δει μήπως προκύψουν κάποιες θετικές εξελίξεις.
 
Δημιουργούνται εξελίξεις
από την ανοιχτή συγκέντρωση
Η ανοιχτή συγκέντρωση των φιλάθλων του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 1η Ιουνίου στις 19.30 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Οργανισμού της Νέας Ιωνίας. Σε αυτή έχουν κληθεί να συμμετέχουν πολιτικοί, φορείς, παλιοί παράγοντες της Νίκης, μέτοχοι, Ερασιτεχνική, καθώς και φίλαθλοι της ομάδας. Μέσα από την ανοιχτή συγκέντρωση οι οργανωμένοι αποσκοπούν να ακουστούν όλες οι απόψεις και να υπάρξει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Θεωρούν ότι για την κατάντια της ομάδας ευθύνονται τόσο οι πολιτικοί, όσο και οι φορείς και θα απαιτήσουν και από αυτούς να κάνουν ενέργειες για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και να μπορέσει η κυανόλευκη ΠΑΕ να «πατήσει γερά στα πόδια» της. Από τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από την ανοιχτή συγκέντρωση θα αποφασίσουν την περαιτέρω στάση τους και τις επόμενες αντιδράσεις τους οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ιστορικής ομάδας.
 
Μέσω Γ.Σ. οι αποφάσεις
Από την άλλη η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης αναμένεται επίσης με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Με δεδομένο ότι θα έχει προηγηθεί η ανοιχτή συγκέντρωση, οι διοικούντες το μητρικό σωματείο της κυανόλευκης ΠΑΕ, καλούνται να συζητήσουν όλες τις εξελίξεις και όλα όσα θα συμβούν την Τετάρτη το απόγευμα. Η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης προγραμματίζεται για την επόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η πρόσκληση, αφού θα πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες που απαιτεί η διεξαγωγή της. Αναμένεται όμως μέσα στην εβδομάδα να δημοσιευτεί ο τόπος και η ώρα διεξαγωγής της. Στην Γενική Συνέλευση θα αποφασιστεί και η θέση της Ερασιτεχνικής Νίκης απέναντι στην ΠΑΕ και σε όλα όσα συμβαίνουν.
Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: «Από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου ανακοινώνεται πως η τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Ιουνίου. Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης καλεί τα μέλη του συλλόγου να ενημερωθούν για τις συνδρομές τους, όπως και να τις τακτοποιήσουν. Επίσης, το Δ.Σ. καλεί όλους τους φίλους της Νίκης που δεν είναι μέλη της Ερασιτεχνικής να ενημερωθούν για τη διαδικασία εγγραφής τους. Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες και εγγραφές μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στην οδό Μαιάνδρου 14 (γήπεδο Παντελής Μαγουλάς) στις ώρες 11:00-13:00 και 19:00-21:00».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου