ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κρίσιμη η Τετάρτη για τη Νίκη

κρίσιμη-η-τετάρτη-για-τη-νίκη-435604

Την ερχόμενη Τετάρτη 1η Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Οργανισμού της Νέας Ιωνίας θα πραγματοποιηθεί τελικά η ανοιχτή συγκέντρωση που διοργανώνει το Blue Club «Παναγιώτης Ντοκούζης», ώστε να συζητηθούν τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί αυτή τη στιγμή στην κυανόλευκη ΠΑΕ και να αναζητηθούν λύσεις για να βγει από το αδιέξοδο.

Οι φίλαθλοι πήραν την πρωτοβουλία για μια ανοιχτή συγκέντρωση που θα υποκινήσει ουσιαστικά τις εξελίξεις για την αγαπημένη τους ομάδα, ώστε να μην επαναληφθεί όπως τα προηγούμενα καλοκαίρια το ίδιο σκηνικό, ανησυχίας, αβεβαιότητας και τελικά μιας γρήγορης και μέτριας λύσης, ίσα – ίσα για να μετέχει στο πρωτάθλημα της Football League 2.

Οι οργανωμένοι θα ζητήσουν την παρουσία και των νυν μετόχων, καθώς και πολιτικών, φορέων, Ερασιτεχνικής, φιλάθλων και παλιών παραγόντων της ομάδας, ώστε να προκύψει μια λύση για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αφού αυτή τη στιγμή το ποδοσφαιρικό τμήμα υφίσταται μόνο σαν όνομα και ιστορία.

Να θυμίσουμε ότι ο Στράτος Γιδόπουλος έχει πει ότι έχει τελειώσει από τη Νίκη και δεν προχωρά σε αποφάσεις, ενώ οι φίλαθλοι αυτό που επιζητούν είναι χωρίς να υπάρξει διάδοχη κατάσταση να παραδώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τις μετοχές στην Ερασιτεχνική ή σε φορέα που θα συσταθεί, ώστε να βρει η ομάδα το δρόμο της.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης: «Αδέρφια Νικιώτες, όπως όλοι βλέπουμε η αδιαφορία, η απαξίωση και η εγκατάλειψη της αγαπημένης μας ομάδας απο αυτούς που αυτοαποκαλούνται «μέτοχοι» συνεχίζεται. Προφανώς έχουν πάλι σκοπό να φτάσουμε στο τέλος του Αυγούστου, να μας στείλουν πάλι «από μηχανής θεούς» και διορισμένους «σωτήρες», ώστε η Νίκη να κατέβει πάλι πρόχειρα και ανοργάνωτα στην Γ’ Εθνική και να συνεχιστεί ο εξευτελισμός και το διοικητικό της αδιέξοδο.

Παράλληλα οργιάζουν καθημερινώς οι φήμες περί επενδυτών, αγοραστών, διαχειριστών κ.τ.λ. με μόνο σκοπό να μας βάλουν σε μία ανούσια αναμονή και να παγώσουν τις αντιδράσεις μας.

Όλοι εμείς που πλέον έχουμε καταδικάσει στη συνείδησή μας όλους αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το κατάντημα, καλούμαστε με την παρουσία μας την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2011 και ώρα 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, να δείξουμε το μεγάλο μας όπλο που είναι η αγάπη του κόσμου για την ομάδα μας. To Blue Club «Π. Ντοκούζης» επίσης καλεί στη συγκέντρωση αυτή (και μέσω της παρούσας ανακοίνωσης, αλλά και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας και επιστολών που θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες): πολιτικούς, δημάρχους, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, παράγοντες, πρώην και νυν μετόχους, παλαίμαχους, Ερασιτεχνική Νίκη, μέλη της Λέσχης Φίλων, Οργανωμένους οπαδούς, παλαιούς προέδρους, καθώς επίσης και όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται για να αγοράσει μετοχές και να αναλάβει την ομάδα μας.

Να τα πούμε όλα με διαφάνεια, ενώπιον του πληγωμένου Νικιώτικου λαού. Η παρουσία όλων είναι ιερή υποχρέωση απέναντι στην ιστορία και τα σύμβολα της Νίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ονόματα όσων από τους ανωτέρω καλεσμένους αρνηθούν να παραβρεθούν ,θα δημοσιοποιηθούν για να γνωρίζει ο κόσμος, ποιοι γυρίζουν την πλάτη στην ομάδα μας. Δεν πεθαίνει ότι μπορεί αιώνια να περιμένει. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924».

Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης

Από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου ανακοινώνεται πως η τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Ιουνίου. Για το λόγο αυτό το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης καλεί τα μέλη του συλλόγου να ενημερωθούν για τις συνδρομές τους, όπως και να τις τακτοποιήσουν. Επίσης, το Δ.Σ. καλεί όλους τους φίλους της Νίκης που δεν είναι μέλη της Ερασιτεχνικής να ενημερωθούν για τη διαδικασία εγγραφής τους.

Υπενθυμίζεται ότι η μηνιαία συνδρομή είναι 2 ευρώ και η εγγραφή των νέων μελών 10 ευρώ. Για πληροφορίες και εγγραφές μελών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης, στην οδό Μαιάνδρου 14 (γήπεδο Παντελής Μαγουλάς) στις ώρες 11:00-13:00 και 19:00-21:00.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου