ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνέχεια στα φιλικά με νίκη για τον ΓΣ Αλμυρού

συνέχεια-στα-φιλικά-με-νίκη-για-τον-γσ-347746

Παρουσιάζοντας ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο ΓΣ Αλμυρού έφτασε με σχετική άνεση στο 0-3 απέναντι στον ΑΟ Σελλανών, με τον Λάκη Μπακάλη να είναι δικαιολογημένα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του. Δύο τέρματα σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος (11’ και 16’) και ένα στις αρχές του δευτέρου (49’).

Οι φιλοξενούμενοι από την αρχή του παιχνιδιού μπήκαν ιδιαίτερα δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας τις διαθέσεις τους. Στο 11’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κωτσιαρίδη από αριστερά, ο Κυπτίου με κεφαλιά από το σημείο της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Παπαποστόλου. Στην επαναφορά ο ίδιος παίχτης με δεξί πλασέ στην κενή εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαποστόλου έγραψε το 0-1.

Σαν να μην έφτανε αυτό, για τους γηπεδούχους στο 16’ ο ΓΣ Αλμυρού διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Κυπτίου σέρβιρε ψηλοκρεμαστά στον Κωτσιαρίδη, ο οποίος με ευθύβολο δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στο βάθος της αφύλακτης δεξιάς γωνίας του Παπαποστόλου.

Στο 22’ οι Αλμυριώτες βρέθηκαν μια ανάσα από την επίτευξη ενός ακόμη τέρματος. Ο Κωτσιαρίδης, ένας εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης, αφού παρέλαβε την σέντρα του Κυπτίου, σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα που κατευθυνόταν προς την εστία βρήκε στην πλάτη του αμυνομένου.

Στην επανάληψη ο ΓΣ Αλμυρού διατήρησε την υπεροχή και σημείωσε ένα ακόμη τέρμα, με πρωταγωνιστή αυτήν την φορά τον Κοντοβά, που ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά του Βουτσίτσεβιτς βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με κεφαλιά από την μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Παπαποστόλου, Μετούσι, Βουτσελάς, Κούρκουλας, Αρχοντής, Χάδιαρης, Θεοδωρόπουλος, Κοντός, Μπακρατσάς, Νικολάου, Μαρούδας.

Αγωνίστηκαν και οι Τσιμουράκος, Δανιήλ, Κλιάφας, Ζαραμπούκας, Νταλούμης, Κυριτσόπουλος, Παπαδημητρόπουλος, Ξανθόπουλος, Φακίτσας, Μερεντίτης, Γιαγιάκος.

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Τσομπανόπουλος (46’ Σταυράκης), Καψιώτης (46’ Φαράντος), Μπαρούτας (46’ Τσιάτσιος), Κυριάκος (46’ Δημουλάς), Στουρνάρας, Σαββίδης, Βούλγαρης (46’ Θωμαΐδης), Κωτσιαρίδης (46’ Κρανάς), Κοντοβάς, Κιπτίου (46’ Βουτσίτσεβιτς), Φλίγκος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου