ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισόπαλο το πέμπτο φιλικό για Βόλος ΝΠΣ

ισόπαλο-το-πέμπτο-φιλικό-για-βόλος-νπσ-347901

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Πιερικός και Βόλος Ν.Π.Σ, σε μια αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Κατερίνης. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο εκατέρωθεν. Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος. Αυτό ήταν το πέμπτο χρονικά φιλικό για τον νεοσύστατο σύλλογο, που πλέον μετρά 4 νίκες και μία ισοπαλία.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την κατοχή σε ένα γκολ. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή της αναμέτρησης καταγράφθηκε στο 25’, όταν το σουτ του Δερμητζόγλου, έδιωξε ο Παπατολίκας. Πέντε λεπτά αργότερα ο Πέντα σέντραρε από τα δεξιά με τον Δερμητζόγλου πάλι να μην βρίσκει καλά την μπάλα, η οποία πέρασε άουτ.

Στο 35΄απειλήθηκε σύρραξη μπροστά στον πάγκο του Πιερικού, με τους ψυχραιμότερους τελικά να ηρεμούν τα πράγματα και να συνεχίζει το παιχνίδι κανονικά.

Στο 38’ οι Κατερινιώτες έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία τους στο παιχνίδι, με τον νεαρό Λαμπίρη να προσπαθεί να κρεμάσει τον Φαρμάκη, που βρίσκονταν εκτός εστίας, με τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ. Από αυτήν την φάση μάλιστα ο Φαρμάκης τραυματίστηκε και την θέση του πήρε ο Πατσιογιώργος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πιερικός ανέκτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κόντρα στην εικόνα του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι, ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Ηλιόπουλο, ο οποίος αξιοποίησε το γύρισμα του Κυπαρίσση. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Χουάν Φεράντο θα έφτανε στην πέμπτη συνεχόμενη φιλική νίκη, στις καθυστερήσεις, οι Κατερινιώτες έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, με πολύ καλή δυνατή κεφαλιά του Τερζή μετά απο καλοχτυπημένη εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ(Τάσος Ιωαννίδης):Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Σαμανίδης, Παραφέστας, Κανταρτζής, Τερζής, Λαμπίρης, Κυριλίδης, Κατσιαμήτας, Κοκονόζι, Μιτακίδης (30΄ Κραγιόπουλος).

Έπαιξαν και οι Τοπουζλής, Κτιστόπουλος, Κωστίκος, Καταχιώτης, Γκουντρουμπής, Καρτσαμπάς, Γούτσιος.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Φαρμάκης, Δημόπουλος, Ηλιάδης, Ντεντάκης, Ντόσης, Τέρης, Πιαστόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Δεμηρτζόγλου, Μάντζης.
Επαιξαν και οι Μπουγανας, Παπαδόπουλος, Τζελίδης, Παπαεμμανουλάκης, Καλαμίδας, Σεμπάστιαν, Μελισσόπουλος, Κυπαρίσσης, Μηλιώτης, Παπακώστας, Παπουτσής, Δημηνάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου