ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικό με τον Διγενή Νεοχωρίου ο ΝΠΣ Βόλος

φιλικό-με-τον-διγενή-νεοχωρίου-ο-νπσ-βό-303812

Φιλικό με τον Διγενή Νεοχωρίου θα δώσει αύριο Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο ΝΠΣ Βόλος, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Νεοχώρι με ώρα έναρξης 5μ.μ.

Η σχετική ανακοίνωση: «Την Παρασκευή (22/9) ο Volos NFC θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Διγενή Νεοχωρίου. Η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Νεοχώρι και θα ξεκινήσει στις 5μ.μ.».

Ο ΝΠΣ Βόλος προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει περάσει στη δεύτερη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών (απέκλεισε με 0-1 τον ΓΣΑ και θα αντιμετωπίσει στη φάση των 16 τον Ολυμπιακό Β.), έχει σκοράρει σε όλα του τα φιλικά παιχνίδια, στα οποία δεν έχει γνωρίσει και ήττα. Στο πρώτο φιλικό της σεζόν που διεξήχθη στην Πορταριά επικράτησε 7-0 του Μαγνησιακού και από δύο γκολ σημείωσαν οι Ηλιόπουλος, Ντεντάκης και Μελισσόπουλος και ένα ο νεαρός Παπουτσής.

Στο δεύτερο φιλικό κέρδισε 3-0 τον Θησέα Αγριάς με δύο γκολ του Δημόπουλου και ένα του Δεμηρτζόγλου. Στη συνέχεια κέρδισε τον Παναιγιάλειο με 1-0 με σκόρερ τον Μελισσόπουλο, η επόμενη νίκη ήταν στον Αλμυρό (2-1 με γκολ του Ηλιόπουλου και του Μηλιώτη), ενώ αν και προηγήθηκε με τον Ηλιόπουλο έμεινε στο 1-1 στην Κατερίνη με τον Πιερικό. Σε δυο φιλικά στη Νεάπολη ο ΝΠΣ Βόλος κέρδισε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας: αρχικά, χάρη σε γκολ του Πίτου Γκαρσία με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, επικράτησε με 1-0 των Τρικάλων, ενώ επικράτησε με 4-1 (Πίτου Γκαρσία, Δημόπουλος, Ηλιόπουλος και Καμπαγιέρο τα γκολ ) επί του Απόλλωνα Λάρισας.

Στη συνέχεια, στο ΕΑΚ πέτυχε τη μεγάλη νίκη (4-2) επί του ΠΑΟΚ, οπού σκόραραν οι Ηλιόπουλος, Πίτου Γκαρσία, Μάντζης και Δεμηρτζόγλου, ενώ στο τελευταίο ματς με σκόρερ τους Πέντα, Μάντζη και Πίτου Γκαρσία, και ήρθε 3-3 στο Βελεστίνο με τον Ρήγα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου