ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σήμερα η «πρώτη» για τον Βόλος ΝΠΣ

σήμερα-η-πρώτη-για-τον-βόλος-νπσ-391394

Από σήμερα Δευτέρα 17 Ιουλίου και από το γήπεδο της Νεάπολης θα ξεκινήσει η προσπάθεια του Βόλος ΝΠΣ, με την πρώτη επίσημη συγκέντρωση του νεοσύστατου συλλόγου να ξεκινά στις 7μ.μ., με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού.

Όπως είναι γνωστό, για τον Νέο Ποδοσφαιρικό Σύλλογο, στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας δεν θα εκδίδονται εισιτήρια, και στην πρώτη σημερινή συγκέντρωση θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του γηπέδου μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη της ομάδας, όπως επίσης και οι γυναίκες και τα παιδιά. Η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. ενημερώνει ότι όσοι επιθυμούν να εγγραφούν μέλη, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους στα γραφεία του συλλόγου (Αργοναυτών 15, 1ος όροφος 24210-27861) καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή των 25 ευρώ. Σημειώνεται ότι με την υποβολή της αίτησης, τα μέλη θα λαμβάνουν και την κάρτα τους.

Όπως έχει επίσημα ανακοινωθεί, ποδοσφαιριστές του Ν.Π.Σ. «Βόλος» είναι: ο Μιγκέλ Σεμπαστιάν «Πίτου» Γκαρσία, Αργεντινός μέσος με θητεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ο Μαρσέλο Αλεχάνδρο Πέντα, που την περσινή περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας, ο Αλέξανδρος Ζέρης που ήταν στον Ολυμπιακό Βόλου από το 2013 έως τον Ιανουάριο του 2016 και τελευταία του ομάδα ήταν ο ΑΟ Χανίων, ο Στέργιος Δημόπουλος (25/5/1990) κεντρικός αμυντικός που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, έχοντας συνολικά 98 συμμετοχές και 4 τέρματα, ο Βασίλης Μάντζης (4/12/1991) επιθετικός, που την περσινή περίοδο αγωνιζόταν με τη φανέλα του Κισσαμικού έχοντας 32 συμμετοχές και 3 γκολ. Επίσημα ωστόσο έχει ανακοινωθεί η απόκτηση κι άλλων τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών.

Πρόκειται για τους Ραφαήλ Μελισσόπουλο (20χρονος εξτρέμ δανεικός από την Ξάνθη), Αντώνη Ντεντάκη (δεξιός μπακ από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ) Δημήτρη Διμινά (17χρονος μέσος από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας) και Στέργιο Φαρμάκη (23χρονος τερματοφύλακας από τον ΑΟ Καρδίας).

Επίσης η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. ανακοίνωσε και την επέκταση της συνεργασίας της με τον24χρονο αριστερό μπακ – χαφ Γιάννη Ντόση, τον 23χρονο τερματοφύλακα Δημήτρη Πατσιογιώργο, τον 21χρονο μέσο Αλέξανδρο Πιασόπουλο και τον 19χρονο μέσο Γιώργο Κυπαρίσση. (Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές την περσινή περίοδο αγωνίζονταν στην Πύδνα Κίτρους και θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά στον Βόλος Ν.Π.Σ.).

Επίσης η ομάδα του Βόλος ΝΠΣ έχει αποκτήσει τον νεαρό στόπερ του Εθνικού Καρδίτσας, Θωμά Παπαδόπουλο. Προπονητής του «Βόλος Ν.Π.Σ.» είναι ο Ισπανός Χουάν Φεράντο, που την περσινή περίοδο βρισκόταν στον πάγκο της Ισπανικής Λινάρες, ενώ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου