ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aπό το Πήλιο το 4ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου

aπό-το-πήλιο-το-4ο-ιστορικό-ράλι-ολύμπου-293541

Το 4ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2015 επισκέπτεται φέτος το Πήλιο, με την εκκίνηση να δίνεται το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και ώρα 11.00 π.μ. από την παραλία του Βόλου. Εγρήγορση επικρατεί στις τάξεις των Λεσχών κλασσικών αυτοκινήτων σε όλη την Ελλάδα για το αυθεντικό και εντυπωσιακό 4ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2015 που διοργανώνεται από το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» (Ελασσόνα – Θεσσαλία) με τη Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ – Θεσσαλονίκη) και την υποστήριξη της FIVA, της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, της ΛΕΚΟΒ και του Συλλόγου Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγάλο αυτό γεγονός για το χώρο της κλασσικής αυτοκίνησης, που έχει ξεπεράσει από την πρώτη στιγμή τα σύνορα της Ελλάδας, ξεκίνησε το 2012 και συγκεντρώνει κάθε χρόνο, το ενδιαφέρον εκατοντάδων ελληνικών και ξένων πληρωμάτων. Χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική και διεθνών προδιαγραφών διοργάνωση, σπάζοντας ρεκόρ συμμετοχών, την άριστη φιλοξενία από τους φορείς της Θεσσαλίας και τις τοπικές κοινωνίες και τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και πολλών Δήμων, που αγκαλιάζουν κάθε χρόνο το σπουδαίο αυτό γεγονός και η βαθμολογία του μετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα «Πολυνίκης» που διοργανώνει η ΕΟ-ΦΙΛΠΑ.

Φέτος, οι διοργανωτές, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους της Μαγνησίας και του Πηλίου, θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τον πολιτισμό, τους αρχαιολογικούς χώρους, την ιστορία, την μυθική Αργώ (για την οποία θα γίνει ιδιαίτερη ενημέρωση), τη «Χώρα των Κενταύρων», τη λίμνη Κάρλα, τα μοναδικά τοπία, τις ιδιαίτερες γεύσεις του Πηλίου, τα αρωματικά φυτά και βότανα και γενικά το μεγαλείο ενός τόπου όπως είναι ο Βόλος, το Πήλιο και η Μαγνησία.

Οι διαδρομές

Σάββατο 10/10/2015: Βόλος – εκκίνηση 11.00 π.μ. – κτίριο ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, Πορταριά, Χάνια, Ζαγορά, Αγιος Ιωάννης, Τσαγκαράδα, Μηλιές, Βυζίτσα, Πινακάτες, Αγιος Γεώργιος, Αγιος Βλάσιος, Ανω Λεχώνια, Κ. Λεχώνια, Αγριά, Βόλος, Λάρισα (τερματισμός 1ης μέρας στην κεντρική πλατεία – διανυκτέρευση).

Κυριακή 11/10/2015: ΛΑΡΙΣΑ – Κεντρική Πλατεία – Εκκίνηση – ενδιάμεση διαδρομή Δεν ανακοινώνεται ακόμα – Ελασσόνα – Κεντρική Πλατεία (Τερματισμός αγώνα στις 13.00 μ.μ.).

Κεντρικός Συντονιστής – Εγγραφές:

ΛΕΚΑΜ: Πρόεδρος Τσάλιος Γεώργιος 2310816180.

(Λέσχη) – Κιν.6975-909100, E-Mail: [email protected].

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Σ.Κ.Α.Λ. (Λάρισα) : Πρόεδρος Γκανάκης Νικ. 6944479588

ΛΕ.Κ.Ο.Β.: Τζανέτος Παπαγεωργίου 6938139410, E-Mail: [email protected],

ΔΙΚΤΥΟ «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»: Κ. Σκριάπας 6974881944

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου